2777
2789

الان ی موقعیتی پیش اومده ک میتونم باهاش۱۱۰متر زمین مسکونی  مربع و مرتب البته داخل شهرستان بگیرم  بنظرتون همین طلاهارو بزارم یا زمین بخرم؟؟

زمین داخل شهر خودمون نیست شهرستانه ولی دیوار ب دیوار خونه خواهرمه قرارم نیست بسازم یا برم اونجا محض سرمایه میخوام بگیرم خودم خونه ندارم ولی پولش در حدی هم نیست ک بخوام خونه بگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زمین مطمئنیه و توی بافته و همه مدارکش کامله و داستان دار نیست زمین خوبه و پیشرفتش بیشتر از طلاست

الان ماشینم بهتر از طلاست بتونی ماشین بخری ب عنوان سرمایه خوبتر پولت حفظ میشه تا طلا

باید بسنجی ببینی تو اون منطقه رشد زمین و خونه چطوره؟؟

توی مهران مرز مهران هست ک میرن کربلا اونجاس گفتن شاید منطقه آزاد هم بشه زمین کلا۱۱۰متره مشکلی هم نداره استعلام میگیرم ولی میدونم نداره

اره داره کوچه بندیم سه طرفش ینی پشتش و هر دو سمت خونس میفته بر کوچه

اگر سند مسکونی داره و وام طرح هادی داره، و فامیل هم داری چشمش بهش باشه، بگیری خوبه

اما اگر سند باغی داره، داخل بافت نیست، نگیر

زمین نقد شوندگیش خیلی پایین تر از طلا هست

یعنی براحتی طلا فروش میره ولی زمین شاید یکی دوسال زمان ببره و آخرم تو همون شهرستان ازت بزخری میکنن

اره جای پرتی نیست یکم دل کندن از طلاهام سختت برام

من خودم نزدیک ۱۵۰ میلیون موقعی که طلا یکو پونصد بود فروختم ماشین خریدم و الانم ناراضی نیستم چون ماشین بیشتر رشد داشته 

در کل زمین و ملک در مرحله اول رشدش بیشتره بعدم ماشین بعد آخر سر طلا