2777
2789
عنوان

شروع زندگی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4844 بازدید | 120 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میشناسمش خیلی حسوده . حالا گفتم بیاد بخوره صدقم میشه دیگه 

نه صدقه فقط باید به ادم نیازمند فقیر بدی.به ادم نیازمند فقیری در حد توانت کمک کن.خیالت راحت راحت .اتفاق برای همه میوفته.هنش نمیشه بگی از حسادت فلانی هست.من برادرم رفته بود کوه .رفته بود بالای درخت یهو سر خورده بود به پایین .و شاخه های پایین تیز بودن شکمشو جر داده بودن و رودهاش ریخته بودن بیرون .ولی خدا نگه داریش کرد برامون.برادرم ۹ سالش بود.کسی اون بچه را چشم نزد .ولی اتفاق هست.میوفته مادرم خیلی صدقه میداد همیشه.من فکر میکنم صدقه هاش باعث شده بود خدا معجزه وار برادرمو نجات بده.حالا منم از ننم یاد گرفتم که صدقه در حد توانم همیشه بدم.و بقیه چیزها را بسپرم به خودش

من خودم شخصیت طرف مقابلم برام خیلی مهمه

واینکه خونه و ماشین و به مرور زمان میشه گرفت و بدست آورد 

تازه اینجوری قشنگ تره میدونین که دوتایی تلاش کردین🥰

وزن فعلی:۵۹،.۶۰🤭 هدف اول :۵۷ 😉هدف دوم:۵۵😊هدف سوم ۵۳ 😄و هدف نهایی:۵۰😌♥️☺ عضو گروه آبی 💪😌
من خودم شخصیت طرف مقابلم برام خیلی مهمه واینکه خونه و ماشین و به مرور زمان میشه گرفت و بدست آورد&nb ...

ای کاش همه مثل شما درک کنن / سپاسگزارم از نظرتون🌻

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
ای کاش همه مثل شما درک کنن / سپاسگزارم از نظرتون🌻

آقای محترم شروع زندگی جدیدتون و به رشته ی وجود سه فرزند فرشته تون گره بزنید لطفا

به خاطر سه تا عشق زندگیتون دل به دل مادرشون بدید

چه اشکال داره 

فکر می‌کنید دخترای بیرون سیندلارا هستن یا رویاپردازی کردید که همه ی آیتم های کمال رو دارن؟؟

سخت در اشتباهید 

یک بار دیگه قدم به سمت رویای بچه ها بردارید خدا کمکتون میکنه 

اونا مادر و پدر باهم میخوان

آقای محترم شروع زندگی جدیدتون و به رشته ی وجود سه فرزند فرشته تون گره بزنید لطفا به خاطر سه تا عشق ...

کاملا متین وقتی خیانت با چشم ببینی ودر حق تباهی کنه با اینکه یک سال صبر کردم درست نشد ودل به دل ناظم مدرسه پسرم داد چگونه نگاهش کنم چگونه بگم این زنم هست /ی پسر دارم ی دختر که پبش مادرشون زندگی میکنن الان ۶ سال هست که خودمو سر گرم کار کردم شدید قیدشو کامل زدم

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔