شروع زندگی دوباره بعد از ۶ سال جدایی از عشق اول با این توقع های زیاد و گرانی بازار آیا کسی پیدا خواهد شد که توقع آنچنانی نداشته باشد؟آقا هستم لطف نظرات شما مهمه سپاسگزارم
اهل جنوبم گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔
نمیشه خیلی یک طرفه به قاضی رفت،شاید یارو شکاکه ینی الان زن سابقش با اون ناظم ازدواج کرده؟
بخدا شوهرم انقدر بداخلاق و خار ش ه همش خودشو واسم میگیره منم میگم برم خیانت کنم ادمش کنم مرتیکه رو ولی میگم چه فایده ابروی خودم وخونوادم میره این مردا من که اعتقاد دارم زن ومرد متاهل اگه به بیراهه کشیدن مقصر طرفشونه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولییی اینجانب خونه دارم نصف این خونه با همسرم باز شریکم شوهر مهربونم درخواست طلاق داده حدودا 300 ت باید اول بده سالی یک سکه و نیم یه پسرم 7 ماهه هم دارم شاغلم زن بگیرم یا شوهر کنم 🤪🤪🤪
لطفا چیزیو نمیدونی قضاوت نکن که عین عروس مایی.اگه تیب داشتم که نمیگفتم چشم خوردم حالا با خودت حساب ک ...
همون ائمه که میگی گفتن اینم گفتن که نسبت دادن به کسی گناهه، ائمه نگفته تو قرآن چشم زخم وجود داره اما اینکه بگی فلانی چشمش شوره گناهه، شما کلا برات زندگیت ذکربخون ولی کسیو متهم نکن