2777
2789
عنوان

شروع زندگی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 4846 بازدید | 120 پست
نمیشه خیلی یک طرفه به قاضی رفت،شاید یارو شکاکه ینی الان زن سابقش با اون ناظم ازدواج کرده؟

بخدا شوهرم انقدر بداخلاق و خار ش ه همش خودشو واسم میگیره منم میگم برم خیانت کنم ادمش کنم مرتیکه رو ولی میگم چه فایده ابروی خودم وخونوادم میره این مردا من که اعتقاد دارم زن ومرد متاهل اگه به بیراهه کشیدن مقصر طرفشونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاملا متین وقتی خیانت با چشم ببینی ودر حق تباهی کنه با اینکه یک سال صبر کردم درست نشد ودل به دل ناظم ...

ای وای متاسفم

چقدر دردناک 

چه مادر بی فکری

توکل بر خدا انشالله از خدا بخواهین براتون جبران میکنه

ای وای متاسفم چقدر دردناک  چه مادر بی فکری توکل بر خدا انشالله از خدا بخواهین براتون جبران م ...

سپاسگزارم 🙏🏿

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

ولییی اینجانب خونه دارم نصف این خونه با همسرم  باز شریکم شوهر مهربونم درخواست طلاق داده حدودا 300 ت باید اول بده سالی یک سکه و نیم  یه پسرم 7 ماهه هم دارم شاغلم زن بگیرم یا شوهر کنم  🤪🤪🤪

لطفا چیزیو نمیدونی قضاوت نکن که عین عروس مایی.اگه تیب داشتم که نمیگفتم چشم خوردم حالا با خودت حساب ک ...

همون ائمه که میگی گفتن اینم گفتن که نسبت دادن به کسی گناهه، ائمه نگفته تو قرآن چشم زخم وجود داره اما اینکه بگی فلانی چشمش شوره گناهه، شما کلا برات زندگیت ذکربخون ولی کسیو متهم نکن

..........