2777
2789
عنوان

سنو ان تی

2834 بازدید | 21 پست

میتونین حدس بزنین  جنین جنسیتش چیه؟

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یکنفر هست تتاپیک داره بذار بینم میشه بفرستم منم رفتم ان تی حدس نزد.. منشی گفت ندیده... گفت اگر دیده بود میگفت نبینه ینی دختر؟ 

امام رضا که رفتم داخل حیاط ناخودآگاه اشک ریختم حسش کردم و به دلم افتاد اون خواسته قلبی چندین ساله م رو گرفتم هیچ وقت زیارت اینجوری نکرده بودم هنوز مشخص نیست وقتی حاجتم گرفتم میام همنیجا میگم نذرهام ادا می کنم اسلام علیک با علی بن موسی الرضا.اگر میشه سه تا صلوات بفرست حاجتت بگیری
سلام یکنفر هست تتاپیک داره بذار بینم میشه بفرستم منم رفتم ان تی حدس نزد.. منشی گفت ندیده... گفت اگر ...

انشالله امام رضا حاجتت بده و هرچی دوست داری باشه

انشالله امام رضا حاجتت بده و هرچی دوست داری باشه

اینه @کافه_پولونیا خیلی تعداد صفحاتش زیاده همچنین شما حاجت بگیری

امام رضا که رفتم داخل حیاط ناخودآگاه اشک ریختم حسش کردم و به دلم افتاد اون خواسته قلبی چندین ساله م رو گرفتم هیچ وقت زیارت اینجوری نکرده بودم هنوز مشخص نیست وقتی حاجتم گرفتم میام همنیجا میگم نذرهام ادا می کنم اسلام علیک با علی بن موسی الرضا.اگر میشه سه تا صلوات بفرست حاجتت بگیری

عزیزم گل پسره نی نی بسلامتی بیاد بغلت

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن