2777
2789
عنوان

ترک قرص های اعصاب

793 بازدید | 29 پست

خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید تا اخر بخونید کمکم کنید

بچها من 17 سالمه ، از 9.10 سالگی قرص میخورم. اسم قرص هایی که در حال حاضر میخورم : بوسپیرون ، سرترالین ، پروپرانول و اریپوپرازول 

دیگه نمیخوام بخورم خسته شدم ، تو این چندسال دکترا قرصمو کن نکردن که هیچ بیشتر هم کردن. هردفعه که میرم انگار یه مریضی جدید میخوان از توش دربیارن بجای اینکه کم کنن قرصامو ، پیش خیلی از دکترا هم رفتن نگین دکترت خوب نیست🥲🥲

من کوچیک بودم خیلی اشتهام کم بود الان چند ساله خیلیی میخورم و واقعا چاق شدم. بخاطر قرص های اعصابه که اشتهام انقدر زیاد شده نه؟؟ خودم احساس میکنم واقعا حالم بد نبست و اختیاجی به قرص ندارم ، میخوام همرو قطع کنم بجز پروپرانول چون بخاطر ضربان قلبمه. اشتباه میکنم؟ بخدا خسته شدم از اشتها و چاقی حاضرم افسرده باشم اما لاغر بشم. هرچی هم رژیم میگیرم نمیتونم تحمل کنم. خیلی عوارض بدی روم داشت قرص ها. یکیشون که الان قطعش کردم باعث بی اختیاری ادرارم شد حتی. اگه همرو قطع کنم ، پروپرانول چاقی میاره؟ اونم قطع کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر نظر دکتر آروم کم کن بعد قطع کن

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
سلااام نه والا. یمدت ورزش میکردم ول کردم کتاب هم کم

در کل یهو قطع نکن ...  اعصاب شوخی نیست.. ترشیجات نخور زیاد خصوصا پریودی سردیجات نخور ویتامین دی بدنت چک کن زعفرون خیلی خوبه... همیشه آجیل بخوررر ...

بعد اول اول خودت باید ب خودت کمک کنی ....سعی کن از چیزهای آزار دهنده دوری کنی

اخه خودم احساس میکنم مثل ادمای عادیم، مامانم از بچگی قرصیم کرده. خیلی ازش ناراحتم. میدونم مشکلات زیادی داشتم مثل ترس و عصبی بودن و لجبازی و اینا ولی در حد خیلی شدید نبود. اما خانوادم میگن تو حالت خیلی بد بود. نمیدونم الان قطع کنم حالم بد میشه یا نه اخه خیلی کم پیش میاد حالم بد باشه. معمولیم

مشکلت تو ۹ سالگی چی بود که قرص دادن؟ اخه منم دختر ۸ ساله  دارم بخاطر اون پرسیدم

ترس و اضتراب و عصبانیت🥲 مشکل اینه همون اول منو بردن پیش روانپزشک. یکم  خودشون تلاش نکردن