2777
2789
عنوان

ترک قرص های اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 29 پست
چاقیت برای قرص اعصابه ولی اصلا قطعشون نکن...خیلی وضعیتت بد میشه

باور کن. حاضرم حالم یکم بد باشه ولی لاغر بشم. چاقی اعتماد به نفس و حالمو داغون کرده. اشتهام خیلی خیلی زیاده منی که روزی یه وعده بزور میخوردم… الان مثل گاو میخورم

ترس و اضتراب و عصبانیت🥲 مشکل اینه همون اول منو بردن پیش روانپزشک. یکم  خودشون تلاش نکردن

دختر منم میترسه البته فقط شبها و تو اتاق مامیخوابه

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن. حاضرم حالم یکم بد باشه ولی لاغر بشم. چاقی اعتماد به نفس و حالمو داغون کرده. اشتهام خیلی خیل ...

کاملا درکت میکنم، برو باشگاه ورزش کن

کلا باشگاه بنظر خودم ی خاصیتی داره که عصابتم بشدت اروم میکنه و ارامشت بالا میره

ورزش خیلییییی واست خوبه 

باشه عزیزم مرسی🥺🥲❤️

منم. مادر شوهر بی پدرم انشالله آتیش بگیره در حال دویدن بره زیر قطار بعد پاهاش قطع شده بعد بیوفته تو دریا کوسه هابخورنش یکاری کرد شوهرم قرص بخوره.... ولی تا میتونی  ب خودت کمک کن

عزیزم اکه مشگلی نداره بگو مشگلت جی بوده  چون خودمم قرص میخوردم و خیلی خسته شدم و به هفته قطع ک ...

عزیزم. یمدت کوچیک بودم ترس شدید داشتم از ارواح و اینا که البته فیلم ترسناک میدیدم از بچگی بنظر خودم بخاطر همون، اضطراب. عصبانیت ( فقط با خانواده ، پیش بقیه اوکی بودم اما به خانوادم توهین میکردم ولی یجورایی دست خودم بود انگار ) ، یه دارو میخوردم استراموکس که تاثیرات بدی روم گذاشت و بعدش یکم افسرده شدم. مشکلاتم اینا بود

عزیزم تو هم قطع کردی؟ چه مشکلاتی برات داشت؟ الان دوباره میخوری؟

دختر منم میترسه البته فقط شبها و تو اتاق مامیخوابه

دخترتون ترسش شدید نیست طبیعیه

من شدید بودم اما کلا فکر نکنم الان مثل قبلا بشم. چون سنمم به هرحال خیلی بیشتر شده

دخترتون ترسش شدید نیست طبیعیه من شدید بودم اما کلا فکر نکنم الان مثل قبلا بشم. چون سنمم به هرح ...

میشه مثال بزنی از حالتهات؟ چجوری بودی که بردنت دکتر 

ممنون عزیزم

میشه مثال بزنی از حالتهات؟ چجوری بودی که بردنت دکتر  ممنون عزیزم

ترسم در این حد بود که نمیتونستم یکجا تنها بشینم. حتی دستشویی میرفتم باید در باز می بود و یکی پشت در وایمیستاد. در کل ترسم خیبی شدید بود

اما عصبانیتم اونقدر نبود، بیشتر حالت لجبازی و اینکه به حرفشون گوش نمیکردم و دادوبیداد میکردم ، البته فقط با خانواده ، بیرون خونه از اول خیلی مهربون بودم ، و  این موضوع تقریبا دست خودم بود و عادت شده بود برام که توی خونه فحاشی کنم

یخورده هم بیش فعالی و عدم تمرکز داشتم 

یمدتم تاثیر یکی اژ قرصا بود که باعث شد حالم خیلی بد بشه و گریه کنم که سر اون باز دکتر چندتا قرص اضافه کرد . با اینکه عوارض یکی از همین قرصای تمرکز و بیش فعالی بود! 

عزیزم. یمدت کوچیک بودم ترس شدید داشتم از ارواح و اینا که البته فیلم ترسناک میدیدم از بچگی بنظر خودم ...

من پانیک افسردگی کلا داغون بودم بعد راستش پیش خودم گفتم این قرصا که دردی از من پول نمبکنه همچنان حالم خوب نیست ولی یه هفته گذاشتم کنار واقعا حس مردن داشتم شدید دوباره افتاده بودم از حام نمیتونستم بلند شم نفس تنکی وای وای کلی حال بد هیلی تلاش کردم نخورم ولی دیگه نتونستم و خوردم به مخض خوردن بعد دو ساعت خالتام خوب شد فهمیدم بی تاثیر نیست راستش منم خیلی در عذابم از قرصا با اینکه غذای کمی دارم ولی جاق سدم بعد با دو تا بچه کوچک سخته 

من پانیک افسردگی کلا داغون بودم بعد راستش پیش خودم گفتم این قرصا که دردی از من پول نمبکنه همچنان حال ...

ای بابا 

من میگم پس منم قطع کنم اگه خیلی سختم بود دوباره شروع کنم🥲 واقعا اسیرم

ترسم در این حد بود که نمیتونستم یکجا تنها بشینم. حتی دستشویی میرفتم باید در باز می بود و یکی پشت در ...

درسته عزیزم

شاید آغاز بلوغت بوده و نوسانهای هورمونی و صبوری و مدارا کردن خانواده طی میشده 

چون خیلی زوده از ۹ ، ۱۰ سالگی دارو مصرف کردن

من حودم ۳۵ سالمه تازه الان نیاز میبینم که دارو خفیف برای افسردگی مصرف کنم تا الان هیچ دارویی نخوردم