2777
2789
عنوان

فیلم جزیره شاتر رو دیدید؟ خاهشا نبینید 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4332 بازدید | 42 پست
در باره ی قاتل دیوونه بود دی کاپریو بازی کرده. ک اومده تیمارستان فک میکنه پلیسع و درصورتیکه خودشم قا ...

چ جالب ، چ کسی هم بازی کرده به به ، خدایی اگه فاجعه هم باشه هنرمند به اون بزرگی توش بازی کرده ارزش فیلم بالاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نبینن اتفاقا یکی از بهترین فیلم ها و پرنقدترین هاست و آخر فیلم هرکس دونظر داره بعضیا میگن ازاول ...

ببین الان داشتم ب این نتیجه میرسیدم دیوونس. بعد تناقض پیدا کردم. انگار ک نویسندش مرض داشته. کرم بزنه ب جونش 😐

ببین الان داشتم ب این نتیجه میرسیدم دیوونس. بعد تناقض پیدا کردم. انگار ک نویسندش مرض داشته. کرم بزنه ...

هدفش همین بوده اصن سبک فیلمه همینه الان بنظرت دیونه بوده یا دیونع کردنش

ی ادم خیلی باهوش بود ک بعد دیدن اینکه زنش بچه هاشو کشته بود دیوونه شده بود ولی باور نمیکرد دیونه شده ...

ایی اره الان یادم امد اسلحش پلاستیکی بود. گفتم پس چرا بهش اسلحع دادن فرستادنش تو کشتی 😐