2777
2789

سلام.من ی اشتباهیی کرذم چند پیش یکی از اقواممون گف میخواد تل نصب کنه اما کد نمیاد ب گوشیش گف گوشیتو بده تلمو نصب کنم رو گوشی تو کد بیاد اونجا تلو تو گوشی خودم نصب کنم.بعد الان یکی دیگ از اقولممون میگ این کارش همینه گوشیو ازت میگیره تلتو تو گوشی خودش نصب میکنه و وارد اکانتت میشه.بعد من تایید دو مرحله ای داشتم اما میگم نکنه ب ی طریقی اونو رد کرده وارد اکانتم شده😭چند روزپیشم ی اعلان اومد تو گوشبم ک اندروید برای دسترسی ب تلگ رام درخوایت دسترسی کرد😭یا چند بار همش کد ورود ب ایتا یا شاد برام میومد در جالی ک من اقدامی برا نصبشون نکرده بودم یعنی یکی دیگ داشته شمارمو میزده😭من چ کنممم.یعنی واردگوشیم شده یا کاری کرده با اطلاعاتم؟😭

یکی میخاسته سعی کنه وارد حریم خصوصی گوشی شما بشه

احتمالا وارد تلگرامتون هم شده اینجوری که شما گوشیو دادید یه لحظه کد میاد و تمام ... 

اگه دیدید براتون مشکل ساز شد شکایت کنید ...

توی تلگرامتون چیز خاصی داشتید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی میخاسته سعی کنه وارد حریم خصوصی گوشی شما بشه احتمالا وارد تلگرامتون هم شده اینجوری که شما گوشیو ...

اخه تایید دو مرحله ای هم داشتم یعنی با وجود تایبد دو مرحله ای یعنی تو نسته دور بزنتش و وارد بشه؟

برو تنظیمات تلگرامت قسمت حریم خصوصی و امنیت برو تو نشست های فعال هر دستگاهی غیر خودت روش بود بنداز ب ...

کسی جز خودم نیس اما ی سریا میگن بعضیا ی کاری میکنن تو تلتن اما دیده نمیشهه

عزیزم کاری نداره برو تلگرام قسمت تنظیمات /حریم خصوصی/

نشستهای فعال بزن اولی بالایی که زیرش یه متن انگلیسیه یا فارسی(زبان تلت کدوم باشه با همون یه متن برات نوشته شده)

،زیر اون هر گوشی و اطلاعات دیگه ای بود گزینه پایان دادن به نشستهارو بزن تمام

❤🩷کوردم و به کوردی دلیم عاشق کوردستانم💜🧡
کسی جز خودم نیس اما ی سریا میگن بعضیا ی کاری میکنن تو تلتن اما دیده نمیشهه

دروغه اینو باور نکن تلگرام امنیتش بالاست اگه باشه نشون میده بعضی ها فقط جو منفی بیشتر میدن

عزیزم کاری نداره برو تلگرام قسمت تنظیمات /حریم خصوصی/ نشستهای فعال بزن اولی بالایی که زیرش یه متن ا ...

اره اینو میدونم😭اما ازین میترسم ک نکنه ی کاری کرده باشه😭واسه ی فامیلمون چت فیک اینا ساخته کلا گویا ادم کرمی هست اما ما نمیدونستیم😭

دروغه اینو باور نکن تلگرام امنیتش بالاست اگه باشه نشون میده بعضی ها فقط جو منفی بیشتر میدن

میگم مثلا میتونه بره اونجا رمز تایید دو مرحله ایمو دور از چشم من عوض کرده باشه یا ی ایمیل جدید زده باشه توگوشی خودش با شماره و اطلاعات من تلمو برداشته باشه؟

اره اینو میدونم😭اما ازین میترسم ک نکنه ی کاری کرده باشه😭واسه ی فامیلمون چت فیک اینا ساخته کلا گویا ...

احتمالش هست با شماره تو یه برنامه دیگه رو نصب کرده باشه