سلام.من ی اشتباهیی کرذم چند پیش یکی از اقواممون گف میخواد تل نصب کنه اما کد نمیاد ب گوشیش گف گوشیتو بده تلمو نصب کنم رو گوشی تو کد بیاد اونجا تلو تو گوشی خودم نصب کنم.بعد الان یکی دیگ از اقولممون میگ این کارش همینه گوشیو ازت میگیره تلتو تو گوشی خودش نصب میکنه و وارد اکانتت میشه.بعد من تایید دو مرحله ای داشتم اما میگم نکنه ب ی طریقی اونو رد کرده وارد اکانتم شده😭چند روزپیشم ی اعلان اومد تو گوشبم ک اندروید برای دسترسی ب تلگ رام درخوایت دسترسی کرد😭یا چند بار همش کد ورود ب ایتا یا شاد برام میومد در جالی ک من اقدامی برا نصبشون نکرده بودم یعنی یکی دیگ داشته شمارمو میزده😭من چ کنممم.یعنی واردگوشیم شده یا کاری کرده با اطلاعاتم؟😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دروغه اینو باور نکن تلگرام امنیتش بالاست اگه باشه نشون میده بعضی ها فقط جو منفی بیشتر میدن
میگم مثلا میتونه بره اونجا رمز تایید دو مرحله ایمو دور از چشم من عوض کرده باشه یا ی ایمیل جدید زده باشه توگوشی خودش با شماره و اطلاعات من تلمو برداشته باشه؟