2777
2789

سلام اول من ی سوال دارم اگه هستین بپرسم واقعا گوگلو زیرورو کردم ولی خب تجربه شخصی شما ی چیز دیگس و میتونم راحت سوال بپرسم،اگه هستین بگین بپرسم🙏🏻

بعد اینکه بگین چندماهه تو اقدامین یا اونایی ک ب سلامتی حامله شدن بگن چقد اقدامشون طول کشید‌‌....ممنون😍

من ۲ونیم ساله اقدامم راستش زیاد دکتر نرفتم ولی دلم میخواد از این به بعد اقدام کنم سرسخت

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش تواین تاپیکاهم بیان الان فقط توموضوع های عکس ودعوا واینامیرن

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌
من ۲ونیم ساله اقدامم راستش زیاد دکتر نرفتم ولی دلم میخواد از این به بعد اقدام کنم سرسخت

چ صبری دارین واقعا من ۳ ماهه اقدامم بعد حالا دو روزم پریودم عقب میفته چنان امیدوار میشم بعد ک میبینم نشده خیلی ضدحال میخورم😕

به اسپرم و تخمک دو طرف بستگی داره و همین طور خواست و اراده خدا . معیار و عدد مشخصی ندارد که بخوابم ب ...

درسته شما تجربه ندارین در این باره اخه ی سوال داشتم

چ صبری دارین واقعا من ۳ ماهه اقدامم بعد حالا دو روزم پریودم عقب میفته چنان امیدوار میشم بعد ک میبینم ...

منم مثل شمام هم خودم هم شوهرم عاشق بچه ایم وهربار امیدوارمیشیم ولی نمیدونم چه حکمتیه نمیشه برم هربارتصمیم میگیریم نمیشه البته اینم بگم شوهرم واریکوسل داشت ۲سال پیش عمل کرد

کاش تواین تاپیکاهم بیان الان فقط توموضوع های عکس ودعوا واینامیرن

اره بخدا من جواب سوالمو هیچ جا نمیتونم پیدا کنم بیان راهنمایی بدن خیلی ثواب کردن والا

منم مثل شمام هم خودم هم شوهرم عاشق بچه ایم وهربار امیدوارمیشیم ولی نمیدونم چه حکمتیه نمیشه برم هربار ...

اها من دوسال پیش اقدام کردم همه ازمایشای لازمم داده بودیم هم من هم شوهرم مشکلی نبود بعد من حامله شدم ولی دو ماهش بود سقط شد از اون موقع اقدام نکردم تا الان

چ خوب😍میگم یادت میاد چندروز از پریودت گذشت فهمیدی بعد دردم داشتی زمان نزدیک پریودت و بعد فهمیدی حام ...

من هیچ دردی نداشتم دوروز مونده به موعدم بی بی زدم مثبت شدوروز موعدآزمایش بتادادم چون سربچه اولمم همون ماه اول باردارشدم سراینیکی هم منتظرپریودنبودم

چ صبری دارین واقعا من ۳ ماهه اقدامم بعد حالا دو روزم پریودم عقب میفته چنان امیدوار میشم بعد ک میبینم ...

کلااا سعی کن بهش فکر نکنی زندگی عادی خودت رو داشته باش. فقط جلوگیری نکن همین. و البته اگه اعتقاد داری در زمان و مکان و روز مناسب با وضو اقدام کن تا آن شاالله بچه پاک و سالم و صالح و عاقبت بخیری نصیبتون بشه