2777
2789
عنوان

خیلی غمگینم چیکار کنم؟

895 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

مدتیه خیییییلی خیییییلی غمگینم حالا مشکلاتی هم دارم تو زندگی ولی حالت غم برام تقریبا مداوم شده 

از خونه ام متنفر شدم بیرون که میرم اصلا دوست ندارم برگردم تو خونه مخصوصا عصرها

همش احساس میکنم خونه برادرم یا خواهرم بهتر از خونه ی مائه اونجا احساس بهتری دارم 

مداااام فکرم درگیره اصلا احساس غم از بدنم بیرون نمیره 

کسی این حالت رو تجربه کرده؟ 

چیکار کنم؟ 

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

من تجربه کردم

دارو خوردم بهتر شد. اما خوب نشد.  نمیدونمم باید چیکار کنم

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

بله افسردگی

تنها راه ورزش تو باشگاه  پیاده روی رقص 

وقتی خونه ای پنجره ها رو باز کن نور بیاد تو خونه عود روشن کن حتما فیلم کمدی ببین

افکارت رو بنویس و بعد از ۲ روز بخون و آتیشش بزن 

و اگه شرایطش هست برو سرکار یا کلاس هنر یا زبان برو 

باور کن با همینا اوکی میشی

باطن غمگینی دارم که حتی نمیتونی تصورش کنی ...

من بیرون میرم اینجوری میشم...خونه راحت ترم 

بیرون بهم استرس میده شدید برای همین خونه رو انتخاب میکنم 

سعی کن فضای اتاق و‌‌... رو عوض کنی اینطور بهتر نیس؟ 

خونه تمیز باشه 

گل و گیاه باشه 

و شلوغ نباشه

ی آهنگ ملایم در حال پخش 

اینا حس خوبی دارن به نظرم 

من تجربه کردم دارو خوردم بهتر شد. اما خوب نشد.  نمیدونمم باید چیکار کنم

سلام عزیزم

بله افسردگی

تنها راه ورزش تو باشگاه  پیاده روی رقص 

وقتی خونه ای پنجره ها رو باز کن نور بیاد تو خونه عود روشن کن حتما فیلم کمدی ببین

افکارت رو بنویس و بعد از ۲ روز بخون و آتیشش بزن 

و اگه شرایطش هست برو سرکار یا کلاس هنر یا زبان برو 

باور کن با همینا اوکی میشی

کاش خوب میشدم 

دکتر طب سنتی گفت سودای خونت زیاده باید سودات متعادل بشه ولی دنبالش نرفتم

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
سلام عزیزم بله افسردگی تنها راه ورزش تو باشگاه  پیاده روی رقص  وقتی خونه ای پنجره ها رو ...

خیاطم مدام تو خونه مشغول خیاطی ام

خیاطم مدام تو خونه مشغول خیاطی ام

خب پس همینه

مدام دارم کار می کنم اونم تو خونه!

عزیزم‌باور کن هفته ای ۳ ساعت ورزش 

هفته ای ۳ ساعت فیلم کمدی

چند دقیقه باز کردن در و پنجره و عود روشن کردن

هفته ای نیم ساعت رقصیدن 

هفته ای نیم ساعت پیاده روی یا ی خرید کوچولو

جمعا میشه ۱۰ ساعت در هفته در صورتی که یک هفته ۱۶۸ ساعت هست!

مثلا امشب ک میخوای بخوابی رو کاغذ بنویس فردا نیم ساعت برم پیاده روی میوه بخورم عود روشن کنم ی فیلم خنده دار ببینم 

برای خودت روتین داشته باش و حتماااا برو باشگاه باشه؟

سلام عزیزم بله افسردگی تنها راه ورزش تو باشگاه  پیاده روی رقص  وقتی خونه ای پنجره ها رو ...

سلام گلم ممنونم که وقت گذاشتی♥️🥰

من دوازدهمم و امسال کنکور دارم. بخاطر کنکور هیچ کاری نمیتونم بکنم نه میتونم درس بخونم نه کار دیگه ای کنم. در واقع من باید بین  سلامت روانم و کنکور یکیو انتخاب کنم. ۳ ساله نتونستم هردورو باهم داشته باشم و هی بدتر شدم. کلا نمیدونم چیکار کنم کسی هم نمی‌فهمه من چی میگم

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

خب پس همینه مدام دارم کار می کنم اونم تو خونه! عزیزم‌باور کن هفته ای ۳ ساعت ورزش  هفته ای ۳ ...

باشه انشالله دعا کن برام عزیزم 🥰🥰🥰