مدیر مدرسمه ما گفتن اموزش و پرورش گفته توی دو هفته اول دی کل امتحانا رو برگزار کنیم و مدیر ما گفت از بیست و چهار اذر تا بیست دی امتحان میگیره و فقط دو هفته اول دی امتحانا بدون کلاس هستن و گفتن که بقیش رو حتما باید بریم مدرسه بعد گفتن اگه اکثریت بچه های کلاستون غیبت کنن من امتخان دوشنبه رو لغو میکنم روز شنبه هفت هشت نفر نیومدن و ایشون هیچی نگفتن ولی من رفته بودم بعد امروز شش هفت نفر نبودن و ایشون داخل گرپه نوشتن امتمان فردا لغوه و من چهار روزه تمام فقط دارم میخونم خب این چه وضعشه ایشون یه بار گفتن امتخانات از ۲۲ اذر شروع میشن بعد گفتن تخلقه از همون ۲۹ اذر شروع میشن و ما برنامه ریزی کردیم تا اون مقع همه کتابا رو یه در بخونیم بعد دوباره یهو گفتن از ۲۴ اذر شروع میشن
من الان واقعا نمیدونم امتخان لغوه بشینم برای امتخان چهارشنبه بخونم چون ما دوشنبه و سه شنبه رو میریم مدرسه و برای امتخان ترم فقط دو تا عصر تایم داریم
من امروز نرفتم مدرسه بخاطر بی برنانگی مدیر و اینکه همش برنامه امتخانای رو تغییر میداد و فرصت نشد یه دور قبل از امتحان کتابو کامل بخونیم حتی معلم هم یک سوم کل محتوای ترم رو توی یه جلسه تدریس کرد خب چطور دانش اموز هم برسه مدرسه هم بخونه اینهمه رو
از یه کلاس ۳۰ نفری ۶ یا ۷ نفر نرفتن امتحان ترم رو لغو کرد خب ما چند رو برای این امتحان وقت گذاشتیم و خوندیم مگه کشکه دوباره بخونیم