2777
2789
عنوان

منم حق انتخاب دارم واقعا متاسفم

237 بازدید | 10 پست

من دوست ندارم معمون میاد برم پششون ولی مامانم گفت شاید نارحت شه دلم نیومد دلشو بشکونم کلی وقتمو گذاشتم خونه نرتب کردنو حاضر شدن میبینم اخماشو ریخته حرف نمیرنه میگه برو رژتو پاک کن حالا همیشه بارها به گفتم من با تو برق دارم هرجا برمم ارایش میکنم ولی باز گیر داد گفتم پاک نمسکنم گفت مس نیا منم عصبی شدمداون که میدونست من اینطوریم از اولش وقت درس خوندنمو نمیگرفت 

انقدر حرصم گرفته از ادمای خود خواهی مثل مامانم اگه اون دوست داره حجاب کنه اختیار خودشه نباید اختیار منم بگیره منم دیگه نمیرم الانم داره سر یه قضیع با بابام دعوا میکنه مامانمو دوس دارم ولی دلم خنک شد بزار یکمم بابام بهش زور بگه کیف کنم 

شما ها ماماناتون چطوریه؟

امکان نداره مثل مامان من باشه😑 حتی به شخصی ترین کارام گیر میده

لایک نکنید پلییزززز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکمی ام ب حرف خانواده گوش کنی بد نیست😐تو حق انتخاب داری خانوادتم آبرو دارن بنظرت واقعا زشت نیست ب ...

من به مهمون محل میزارم مهم این بود که میگه میای باید حجاب کنی من همچین بی حجابم نیستما ولی مامانم همه جیو بد میدونه

لایک نکنید پلییزززز
من به مهمون محل میزارم مهم این بود که میگه میای باید حجاب کنی من همچین بی حجابم نیستما ولی مامانم هم ...

این گیرا ممکنه تو هر خانواده ای باشه

بحث کردن فقط حرمتارو از بین میبره

من سعی میکنم متناسب با چیزی ک خانوادم دوس داره تیپ بزنم

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
این گیرا ممکنه تو هر خانواده ای باشه بحث کردن فقط حرمتارو از بین میبره من سعی میکنم متناسب با چیزی ...

منم متناسب فقط چادر سرم نمیکنم ارایشمم ارایش عادیه  ولی مامانم کلا میگه خوش پوش نباش  ارایشم نکن مانتو لباستم مثل مانتو مدرسه راستع و بلند زیر زانو باشه واقعا خیلی دارم مقابله میکنم

لایک نکنید پلییزززز
منم متناسب فقط چادر سرم نمیکنم ارایشمم ارایش عادیه  ولی مامانم کلا میگه خوش پوش نباش  ارای ...

آرایشت در چه حده واس بیرون رفتن؟

شاید از اونایی هستی ک خوشگلی با یه ذره رژ لب خیلی تو چشم میای

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
آرایشت در چه حده واس بیرون رفتن؟ شاید از اونایی هستی ک خوشگلی با یه ذره رژ لب خیلی تو چشم میای

بورم روژ لبم مات میزنم چون بدم میاد جیغ ریملو رنگ خیلی ملایمم سایه که اصلا معلوم نباشه فقط رنگ بده به صورتم انقدرم پوستم سفیدو صافه تا حالا کرم نزدم

لایک نکنید پلییزززز