2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون روی امثال شما رو هم دیدیم تو واقعیت

.برو دلم برام سوخت نمی خوام  کاری کنم که اشک در بیا. برو بچه جان هنوز از لحاظ عقلی رشد نکردی ارزش نداره با تو بحث کنم .....اصلا تو این دنیا نیست ی

یکی دیگع عقده ایت کر ده می خوای رو من خالی کنی .

یعنی الان فانتزی یکی این باشه که به شما تجاوز کنه و بیاد تاپیک بزنه عیبی نداره؟ نیاز به درمان دا ...

برو برو خودت درمان کن تو وضعیت ت خیلی خراب .اگر پول ویزیت دکتر نداری تا بهت بدم .فردا تو دنیا ی واقعی یه بلای سر کسی نیاری.تو واقعا خطرناکی .

خدا شفاش بده گناه داره دلم براش سوخت طفلی اصلا تو این دنیا نیست

دقیقااخه مشکل اینجاست که  به نظرشون  توهین کردن وپریدن به آدما بهتراز فکرکردن به مرگ یکی دیگست ..

درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔
برو برو خودت درمان کن تو وضعیت ت خیلی خراب .اگر پول ویزیت دکتر نداری تا بهت بدم .فردا تو دنیا ی واقع ...

گل پسر جات تو سایت و محیط زنانه نیست

خیلی اختلال شخصیت داری و نیاز به درمان از جهات مختلف

گل پسر جات تو سایت و محیط زنانه نیست خیلی اختلال شخصیت داری و نیاز به درمان از جهات مختلف

وای آخه میگم وضعیت خرابه که زن و مرد تشخیص نمی دی .آخه دلم سوخت . واقعا برات