2777
2789

پدر مادرش که با من لج افتادن منو خانوادمو دشمن خودشون میبینن حتی اجازه ندادن شوهرم برای عید پدر مادرمو یه سر نزد نمیاد خونه پدرم چون بهش اجازه نمیدن کسی هست این شرایط داشته باشه

ادبش کن بگو طلاق میگیرم و مهریمو میگیرم خودتو اصلاح نکنی اگه ادامه داد قهر کن بروخنه مامانت که ادم ش ...

گلم این کارا فایده نداره خیلی راحت میگه برو طلاق بگیر منم شرایط ندارم اولویتش نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده منم با شوهرمو خانواده شوهرم رابطشون قطه نه شوهرم رفت ن خانوادم اومدن ولس من خودم رفتم خونه م ...

گلم من خیلی حرص میخورم نمیتونم سخته برام شوهرم عید می‌ره خونه مادرش تنها منم خونه مادرم حتی نمیذارن منم با شوهرم برم میگن هرکی پی خودش تعطیلات 

فدا سرت نیومد ک نیومد تا میتونی دل شوهرتو ب دست بیار . سرش ی روزی ب سنگ میخوره دیرو زود داره 

منم عید رفتم خونه مادرشوهرم و خاهرشوهرام ولی اونا نیومدن هیچکدومشون. مردای ما ادم نیستن ک بفهمن فقط حرص میخورم مامانم میگ فدای سرت دیگ نمیخاد بری. بمیرن هم دیگ نمیرم خونشون. 

فدا سرت نیومد ک نیومد تا میتونی دل شوهرتو ب دست بیار . سرش ی روزی ب سنگ میخوره دیرو زود داره  ...

منم همش میگم بمیرمم نمیرم ولی وقتی زندگیو برام جهنم میکنن شوهرمو مغزشو پر میکنن از اینکه تو مرد نیستی زنت به حرفت گوش نمیده عرضه نداری ادبش که میبینم شوهرم تغییر می‌کنه بدتر از اینی هست که میشه میگم بیخیال بازم میرم بازم مجبورم برم بگم بخندم کلی خودمو کوچیک کنم بی ارزش کنم که زندگیم از اینی که هست داغون تر نشه 

منم همش میگم بمیرمم نمیرم ولی وقتی زندگیو برام جهنم میکنن شوهرمو مغزشو پر میکنن از اینکه تو مرد نیست ...

خدا ب زندگیت ارامش بده عزیزم دقیقا میفهمم چی میگی دقیقا شرایط منو داری

خدا ب زندگیت ارامش بده عزیزم دقیقا میفهمم چی میگی دقیقا شرایط منو داری

خیلی سخته تو شرایطی زندگی کنی که بود و نبودت فرقی نکنه رفتن و موندنت مهم نباشه و راهی و چاره ای نداشته باشی تنها خواستت مردن باشه

خیلی سخته تو شرایطی زندگی کنی که بود و نبودت فرقی نکنه رفتن و موندنت مهم نباشه و راهی و چاره ای نداش ...

اژنقد خودتو دست کم نگیر و رابطتتو با خانوادت حفظ کن هیچی برا زندگیت کم نذار کم کم متوجه محبت و ارزشت میشه 

خیلی سخته تو شرایطی زندگی کنی که بود و نبودت فرقی نکنه رفتن و موندنت مهم نباشه و راهی و چاره ای نداش ...

اگ خدای نکرده بمیری کی غصه میخوره؟؟

بعد دوماه همه فراموشت میکنن. من خودم تنها دل خوشیم مادرم و دخترمه .  رابطه م با همسرم ب شدت سرده عاشقش بودم اینقد گدایی محبت کردم ازش سخته شدم بی تفاوتم سعی میکنم بیشتر ب خودم برسم و وقت بذارم همونجور ک همسرم با رفیقاش خوش میگذرونه. من چرا غصه بخورم و ارزوی مرگ خودمو بکنم؟؟؟؟

هیچ کس ارزش خودخوری واین حالتو نداره بیشتر برای خودت وقت بذار 

سلام شماره خانم گودرزی برات میزارم خیلی کمکت میکنه ۰۹۰۳۹۲۹۷۲۶۴ پنج شنبه وجمعه پاسخگوعه توایام عید تا ۱۲ شبم من زنگ میزنم جواب میده با حوصله کارش باقرآنه اهل رمالی نیست نیت میکنی قرآن بازمیکنه بهت میگه چیکار کنی

آیاامروز برای امام زمانت صلوات فرستاده ای ؟ عالم محضرخداست درمحضرخدا گناه نکنیم�
ببخش گلم چقد هزینه میگیره مطمئنه دعا میده چطوره

پولکی نیست هدیه ناچیزی میگیره ولی کاردرسته زنگ بزنی یباربهش دیگه همیشه مشورت میکنی باهاش

آیاامروز برای امام زمانت صلوات فرستاده ای ؟ عالم محضرخداست درمحضرخدا گناه نکنیم�