2777
2789
عنوان

شوهرم هرکی هرچی بهش میگه گوش میده اطاعت میکنه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 61 پست
شوهرم حتی واسه تبریک سال جدید نیومد خونه پدرم چون هیچ احترامی به خانوادم نمیذاره خانواده شوهرم دوس ن ...

شوهرت که برگشت.گله و شکایت نکن.بذار یه وقت که حالش خوب بود و سرحال بود و با هم دیگه جایی رفتید وقتی برگشتید .بگو خیلی افتخار میکنی و حظ میکنی باتو همراه میشه.خیلی خوبه که شوهرت مثل یه کوه کنارته و همراهته.یا تو ماشین کنار هم هستید بگو چقد خوبه تو رو دارم.یا تو مهمونی پیام عاشقانه بفرست واسش.

بعد یکی دو روز ازش بخواه همراهت بیاد خونه پدرت.لازم نیست  خونواده شوهرت بفهمن.رفتی خونه پدرت به مادرت بگو غذایی درست کنه که شوهرت دوست داره.بعد بگو مامانم مخصوص تو درست کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه کردی عزیز من.باید قبل عید با شوهرت حرف می‌زدی و میگفتی بیا یه شب بریم خونه مادرم.بعدش بریم خو ...

شوهرم یه دنده تر از این حرفاهست که قبول کنه پدر مادرش نمیذارن بیاد سمت خانوادم گفتم دهن بینه هرکی هرچی میگه گوش میده 

میتونی به دروغ بگی.که مثلاً پدرت از فلان رفتار شوهرت تعریف کرده و گفته مثلاً فلان روز از فلان کارش خیلی خوشم اومده.

دیگه سعی کن جیک و پوک خونه پدرت رو واسه شوهرت نگی‌.باهاش دعوا نکن با سیاست بکشش اونجا

شوهرت که برگشت.گله و شکایت نکن.بذار یه وقت که حالش خوب بود و سرحال بود و با هم دیگه جایی رفتید وقتی ...

پدرم بارها اومده پایین ساختمون جلو مجتمع تعارفش کرده ولی بالا نیومده احترام سرش نمیشه هیچی به اخلاقی هم که داره هرچقد بیشتر بخاطر یه موضوعی ازش بخای بدتر فاصله میگیره و برعکس انجامش میده 

شوهرم یه دنده تر از این حرفاهست که قبول کنه پدر مادرش نمیذارن بیاد سمت خانوادم گفتم دهن بینه هرکی هر ...

دیگه هم بدی خونواده خودش رو بهش نگو.دهن بینه.مطمینا بارها بهش گفتی دهن بین هرچی خونوادت میگن گوش میدی.دیگه این حرفا رو بهش نزن.

وقتی دهن بین باشه مطمینا حرف شما رو هم گوش میده فقط فقط با سیاست و تعریف و تمجید میتونی حرفت رو پیش ببری

میتونی به دروغ بگی.که مثلاً پدرت از فلان رفتار شوهرت تعریف کرده و گفته مثلاً فلان روز از فلان کارش خ ...

این راهم امتحان کردم خیلی کینه ای تو دعوا خودش خانوادش هر فحشی میدن و هر حرفی میزنن هیچ ولی خانواده من کوچکترین حرفی بزنن خودش و خانوادش همینو بهانه میکنن واسه قهر طولانی و قطع ارتباط با خانواده من😔

پدرم بارها اومده پایین ساختمون جلو مجتمع تعارفش کرده ولی بالا نیومده احترام سرش نمیشه هیچی به اخلاقی ...

دفعه دیگه تنها نرو خونه پدرت.یه مدت نرو بذار اونا بیان.خواهشا خواهشاً با دعوا جایی نرو.شوهرت گفت میرم خونه پدرم شما هم زود نگو باشه منم میرم خونه بابام.

این راهم امتحان کردم خیلی کینه ای تو دعوا خودش خانوادش هر فحشی میدن و هر حرفی میزنن هیچ ولی خانواده ...

حالا که قهرن‌.ولی رابطه شوهرت با خونواده پدرت خوب شد.دیگه هیچ وقت اجازه نده هردو خونواده با هم بیان خونت.جدا جدا دعوتشون کن

این آدم هیچی روش تاثیر نداره خسته شدم دلم میخاد بمیرم 

یه کم صبر داشته باش.باور کن فقط با گذشت و محبت میتونی شوهرت رو درست کنی.با قهر و دعوا و لج کردن بدتر میشه.

فکر نکن جدا بشی مرد بهتری مصیبت میشه.همه مردا بچه ننه هستن

دفعه دیگه تنها نرو خونه پدرت.یه مدت نرو بذار اونا بیان.خواهشا خواهشاً با دعوا جایی نرو.شوهرت گفت میر ...

من هیچ حرفی نزدم گلم خودش گفت یا برو خونه بابات عید با تنها بمون خونه خودمون من کاریت ندارم میرم خونه پدرم و خانوادم گفتن نمیخان تو رو ببینن خاهرش گفته زنتو بیاری من نمیام بماند من با التماس باهاش رفتم خونه پدرش یکی دو روز موندم و بعدش خودش منو آورد خونه بابام 

حالا که قهرن‌.ولی رابطه شوهرت با خونواده پدرت خوب شد.دیگه هیچ وقت اجازه نده هردو خونواده با هم بیان ...

نمیدونم این اتفاق کی میفته کی قراره خوب بشه مونده به دلم یبار دوتایی با دلخوش بریم خونه مادرم همش تدارک میبینه دعوتش می‌کنه شوهرم بهانه میاره نمیاد