2777
2789
عنوان

شوهرم هرکی هرچی بهش میگه گوش میده اطاعت میکنه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 61 پست
تو هم قطع ارتباط کن با خانوادش عزیزم

با وجود بی احترامی و فحش بد بیراهی که پدر مادر خاهرش کردن بازم مجبورم همیشه با شوهرم برم بخاطر اینکه کمتر درد بکشم اگه نرم شوهرمو بر علیه من پرش میکنن وحشی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با وجود بی احترامی و فحش بد بیراهی که پدر مادر خاهرش کردن بازم مجبورم همیشه با شوهرم برم بخاطر اینکه ...

عزیزم بازم ی موقعی میتونه تنها بره که پرش کنن . برای خودت ارزش قائل باش نذار کسی بهت کوچیکترین توهینی باشه 

با وجود بی احترامی و فحش بد بیراهی که پدر مادر خاهرش کردن بازم مجبورم همیشه با شوهرم برم بخاطر اینکه ...

کار خوبی میکنی میری.نذار شوهرت تنها بره.تنها که بره بیشتر پرش میکنن.سعی کن برنامه بچینی بیرون رفتنی.پیاده روی.خرید.دورهمی دوستانه.تا کمتر برید خونه پدر شوهر

کار خوبی میکنی میری.نذار شوهرت تنها بره.تنها که بره بیشتر پرش میکنن.سعی کن برنامه بچینی بیرون رفتنی. ...

شوهرم حتی واسه تبریک سال جدید نیومد خونه پدرم چون هیچ احترامی به خانوادم نمیذاره خانواده شوهرم دوس ندارن من برم خونشون از من بدشون میاد و با من لج افتادن با این وجود من بازم میرم 

کار خوبی میکنی میری.نذار شوهرت تنها بره.تنها که بره بیشتر پرش میکنن.سعی کن برنامه بچینی بیرون رفتنی. ...

شوهرم حتی واسه تبریک سال جدید نیومد خونه پدرم چون هیچ احترامی به خانوادم نمیذاره خانواده شوهرم دوس ندارن من برم خونشون از من بدشون میاد و با من لج افتادن با این وجود من بازم میرم