پدر مادرش که با من لج افتادن منو خانوادمو دشمن خودشون میبینن حتی اجازه ندادن شوهرم برای عید پدر مادرمو یه سر نزد نمیاد خونه پدرم چون بهش اجازه نمیدن کسی هست این شرایط داشته باشه
با وجود بی احترامی و فحش بد بیراهی که پدر مادر خاهرش کردن بازم مجبورم همیشه با شوهرم برم بخاطر اینکه کمتر درد بکشم اگه نرم شوهرمو بر علیه من پرش میکنن وحشی میشه
با وجود بی احترامی و فحش بد بیراهی که پدر مادر خاهرش کردن بازم مجبورم همیشه با شوهرم برم بخاطر اینکه ...
کار خوبی میکنی میری.نذار شوهرت تنها بره.تنها که بره بیشتر پرش میکنن.سعی کن برنامه بچینی بیرون رفتنی.پیاده روی.خرید.دورهمی دوستانه.تا کمتر برید خونه پدر شوهر
کار خوبی میکنی میری.نذار شوهرت تنها بره.تنها که بره بیشتر پرش میکنن.سعی کن برنامه بچینی بیرون رفتنی. ...
شوهرم حتی واسه تبریک سال جدید نیومد خونه پدرم چون هیچ احترامی به خانوادم نمیذاره خانواده شوهرم دوس ندارن من برم خونشون از من بدشون میاد و با من لج افتادن با این وجود من بازم میرم
کار خوبی میکنی میری.نذار شوهرت تنها بره.تنها که بره بیشتر پرش میکنن.سعی کن برنامه بچینی بیرون رفتنی. ...
شوهرم حتی واسه تبریک سال جدید نیومد خونه پدرم چون هیچ احترامی به خانوادم نمیذاره خانواده شوهرم دوس ندارن من برم خونشون از من بدشون میاد و با من لج افتادن با این وجود من بازم میرم