2777
2789

بیاید حرف بزنیم ..شوهرم اعتیاد داره و یبارم ترکش دادم دوباره برگشته سمت مواد،توطول این سه هفته روحیمو خوب نگه داشتم ولی یکی دوروزه حالم بد گرفتس،،،پدرمادرم از هم جداشدن و هم پدرم هم مادرم مشکلات اخلاقی دارن و پدرمم اعتیاد داره،حالم از شرایطم از وضعیتم خرابه...دیروز لباسی ک پوشیدم کوتاه نبود تازانوم بود مامانبزرگم باتیکه بهم گفت چشم شوهرت روشن در صورتی ک تیپ عروساشو ببینی چقد کوتاهو جلوباز میپوشن..پیش خودم میگم جداشم حتی  نمیتونم یه تیپ خوب بزنم وگرنه هزارتا حرفو تیکه قراره بهم زده بشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی پیرزن یه چیزی میگ محلش نده

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜