مهسا۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 2211 عنوان خانوما میشه راهنمایی کنین 51 بازدید | 5 پست سلام وقتتون بخیر قبول باشه طاعات وعبادات دوستان من تو خونه ماست درست کردم خب ولی نمیدونم چرا اینجوری شده ایندفه ماستم شله شل هست چیکار کنم؟؟میگن تو کیسه بریزی سفت میشه کیسه چ جنسی باشه خب☹️☹️تروخدا اگه راه کاری دارین کمک کنین 1402/01/07 | 17:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taraneh_rezaei عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 3364 کیسه پارچه ای تمیز باید باشهولی اونطوری شبیه ماست چکیده میشه ها اگه دوست داری بریز تو کیسهشل بودنشم احتمالا واسه اینه ک مایع ماستت شل بوده دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
mahsa_z عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 2753 نه تو کیسه نریزظرف ماست تو بزار تو یه ظرف بزرگتر که توش آب داغ ریختی بزار بمونه.. احتمالا مایه خوبی نزدی.. مایه محلی بزنی بهتره
مهسا۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 2211 نه تو کیسه نریز ظرف ماست تو بزار تو یه ظرف بزرگتر که توش آب داغ ریختی بزار بمونه.. احتمالا مایه ... دیروز انداخته بودم چند ساعتم موند نگرفته گذاشتم یخچال امروز نگا کردم وازم شله🤦♀️مایش هم شل بود خیلی
مهسا۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 2211 نه تو کیسه نریز ظرف ماست تو بزار تو یه ظرف بزرگتر که توش آب داغ ریختی بزار بمونه.. احتمالا مایه ... ینی الان ی ظرف بزرگتر توش آب کنم بزارم آبش بجوشه بعد ظرف ماست رو بذارم تو آبا؟؟خوب میشه ینی سفت میشه؟؟
مهسا۱۳۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 2211 نه تو کیسه نریز ظرف ماست تو بزار تو یه ظرف بزرگتر که توش آب داغ ریختی بزار بمونه.. احتمالا مایه ... میشه جواب بدی منتظرم فدات