من اصلا ریاضیم خوب نیست اینقدر که اعتماد بنفس ندارم دیگه و نمی خونم چون زیاد شده چطور ریاضی کار کنم نتیجه بگیرم خیلی حالم بده بخاطرش😭
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
جدیدا میرم سر کلاس خوبم سوال ها رو می بینم مضطرب میشم
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
حضوری کلاس میرم میخوام ببینم چطور کار کنم نتیجه می بینم
چند سالته؟ من آموزش میدم به خیلیا اما تا حالا مجازی کار نکردم
17سالمه بنظرتون چطوری بخونم و کار کنم که اینقدر ترس نداشته باشم که بلد نیستم تجربی هست رشتم بقیه درسام خوبه
فقط تمرین شروع کن تمرین ها و مثال های کتاب رو یکی یکی نگاه کن بعد از خودت بنویس آنقدر از خودت ...
ممنون❤️🫀