2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم که..

129 بازدید | 20 پست

سلام،من حدود ۲ سالیه که یک دوست مجازی دارم

پسره

و هییییچ رابطه عاشقانه ای بینمون نیست اینو اول بگم،ایشون یکی دیگرو دوست داشت

من که الان یکی دیگرو دوست دارم

کسی که من میخوامش میگه که این روابطو درک نمیکنم دوست مجازی پسر به چه دردت میخوره و این منو ازار میده و خودت لطفا یکم راجع این مسله فکر کن،منم دیدم راست میگه و اگه موقعیتمون بالعکس بود من علم شنقه ای بپا میکردم که نگم😂 تصمیم گرفتم به دوستم بگم دیگه با هم در ارتباط نباشیم ولی نمیدونم چطوری،پسر خوبیه و رابطه دوستی خوبی داشتیم،میدونمم ناراحت میشه 

بنظرتون بگم که مثلا اره رلم تو گوشیم دبدت ناراحت شد گف یا من یا اون؟

چجوری بگم؟

آه‌، ای سرگشتگیِ جاویدان، آدمی کیِ از غُل و زنجیرهای تو رهایی می‌یابد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ببین اگر کسی که دوستش داری همه خلا هات پر می کنه دیگه لزومی نداره اون پسر باشه همین طور برعکس دوست پسرت اگد عشقش همه خلا هاشو پر می کنه دیگه نیازی نیست تو باشی بهش یگو که برای هر دومون بهتر  دسگه رابطه نداشته باشیم تا هر دو عشق هامون از دست ندیدم 

اون پسره ک رفیقتع

اره میدونم خیلیییی،دو راهی سختیه،ولی خب تا ابد که نمیشد دوست بمونیم و من رابطمو بهم بزنم بارلم نه؟

اون دوست مجازیمم میگ این روابط عادیه و دوست پسرت نرمال نیست و چطوری میتونی این اخلاقشو بپذیری

نه ب نظرم دوس پسرت حق دارع! بلکه شما تو رابطه با هم دعواتون شد تو از سر ناراحتی برای دوست مجازیت تعریف کردی اونم احتمالا یکار میکنه کات کنی😐با چشم دیدم خودم 

نه ببین اگر کسی که دوستش داری همه خلا هات پر می کنه دیگه لزومی نداره اون پسر باشه همین طور برعکس دوس ...

اون کات کرده و الان سینگله،ولی رو من نظری نداره ابنم بگما

نه ب نظرم دوس پسرت حق دارع! بلکه شما تو رابطه با هم دعواتون شد تو از سر ناراحتی برای دوست مجازیت تعر ...

اره،مثلا من خیلی مقایسشون میکنم میگم چرا دوستم مهربونه با احساسه ولی رلم نه و میرم باش دعوا میکنم

از یه طرف حق با اونه ولی از یه طرفم شوهرت نیس دوس پسرته 

ما قرار بود قبل عید ازدواج کنیم که پدربزرگش فوت شد..و موند چند ماه دیگه،برا همین شوهر میشه گف