2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم که..

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 20 پست
دقیقا حرف من همینه اون کم کم تو رابطتتون تاثیر میذارع

بنظرت بگم خودم نمیخوام حرف بزنیم یا دوست پسرم نمیزاره

آه‌، ای سرگشتگیِ جاویدان، آدمی کیِ از غُل و زنجیرهای تو رهایی می‌یابد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی ک من فک میکنم اینه ک اینا دوتا با هم بسیار بسیار بدن چشم دیدن همو ندارن

نه دوستم که مشکلی نداره 

ولی رلم بهش برمیخوره میگه لزومی نمیبینم

یبار گف

من با هیبیییچ دختری همچین رابطه ای ندارم ادم لجبازیم نیستم ولی اگه من همچین رابطه ای داشتم و دوست مجازی داشتم تو قبول میکردی خودت؟

بنظرت بگم خودم نمیخوام حرف بزنیم یا دوست پسرم نمیزاره

بش بگو فلانی نظر من و رلم اینه یکم رابطه من و تو کم بشه من وقت اینکه بشینم با دو نفر همزمان چت کنم رو ندارم از ی طرفی هم دوس پسرم زیاد خوشش نمیاد بدش دیگ ازش تشکر کن و خدافضی کن

نه دوستم که مشکلی نداره  ولی رلم بهش برمیخوره میگه لزومی نمیبینم یبار گف من با هیبیییچ دختری ...

خب راس میگ دیگ من واقعا نمیتونم پسرا همجنس خودشونو میشناسن همونجوری ک ما دخترا میشناسم همو

بش بگو فلانی نظر من و رلم اینه یکم رابطه من و تو کم بشه من وقت اینکه بشینم با دو نفر همزمان چت کنم ر ...

اره همینو میگم