2777
2789
عنوان

دعا برای بازگشت شوهرم

7112 بازدید | 56 پست

از اول اسفند به خاطر خیانت   بددهنی خسیسی لجبازی و کتک و خودزنی همسرم که همیشه مست هست و در ماه از سه نفر یعنی هرکی دم دستش باشه شکابت میکنه 

قهر کردم اومدم خونه مادرم

ولی یکبار هم به من زنگ نزده

و مادرم شرایط مالی خوبی نداره

و وقتی مادرم فهمید که میخوام مهریه مو بزارم اجرا باهام قهر کرده یعنی منظورش اینه من برم سر زندگیم 

اخه با این شخص که اصلا براش مهم نیست من کجا و حتی به خاطر سال نو به من ب زنگ نزد کجا برم؟

فقط دعا کنین خودش برگرده 

دعا میکنم بهترین اتفاق وخدا برات رقم بزنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دل شاد بدون اینکه ناراحت باشی دعا کن بگو خدایا شکرت ک شوهرم برگشت زندگیم خیلی خوب شد 

شکر گذاری کن به این چیزی فکر کن ک انگار اتفاق افتاده با دل شاد بگو خدایا شکرتممطعن باش جواب میگیری من ک خیلی جواب گرفتم 

با دل شاد بدون اینکه ناراحت باشی دعا کن بگو خدایا شکرت ک شوهرم برگشت زندگیم خیلی خوب شد  شکر گ ...

خانوم سوال شخصی ازت دارم

چند بار بااین واژه ب خواستت رسیدی؟

لطفا با مثال بگید

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

منم عقدم ..بخازر دو بهم زنی دیگران بحث شد ۵ ۶ ماه قهریمم ...شوهرمم ایتقد پروعه همه چیز گذاشت گردن من ...جناب قهر کرده میگه ایشون بد اخلاق نمیتونم باهاش زندگی کنم ...مثلا عید اولمونم هست. خدا بی جواب نزاره 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤