2777
2789

مثلا کسی بخواد عمل صفرا کنه تو بیمارستان خصوصی 

باید زود تر زنگ زد وقت گرفت؟؟ چیکار باید کرد؟

دکترش تو بیرونه مطب ینی 

اون دکتر میخواد عمل کنه ولی مریض بگه فلان بیمارستان عملم کن میشه؟؟؟

دکتر گفته 16 بیا عملش کنم 

ولی اصلا نگفته کجا و چطور و 

ممکنه دروغ گفته باشه دکتر ینی بپیچونه بعد عقب بندازه 

همون موقع میشه گفت بهش؟ 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

ن گلم شما با دکتر کار داری ن با مطب 

ولی بله بابد نوبت بگیری  برای دمترت

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر باید نامه بستری و عمل بده به بیمارستان فکر کنم

همون موقع که نامه رو میده بره بیمارستان قبول می‌کنه بیمارستان؟ 

و اینکه این دکتره میگف خیلی خوبه کارش 

ولی محل کارش تو بیمارستان دولتیه که پرسیدیم از چند نفر اون بیمارستانو گفتن همش میکشن اونجا و رسیدگی اصلا نداره تازه.  رفتن اون شهر زیاد اطلاع نداره

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
همون موقع که نامه رو میده بره بیمارستان قبول می‌کنه بیمارستان؟  و اینکه این دکتره میگف خیلی خو ...

بخدا نمیدونم ولی برای سزارین و یه جراحی دیگه که داشتم دکتر نامه میداد روز عمل با نامه میرفتم بیمارستان.

ن گلم شما با دکتر کار داری ن با مطب  ولی بله بابد نوبت بگیری  برای دمترت

الان که نگفتیم به دکتر که میخواهیم اون بیمارستان عمل کنه 

زنگ بزنیم بیمارستان خصوصیه وقت بگیریم خودمون ینی؟ 

یا باید به دکتر گفت اول ؟ 

آخه گفته16 بیاد عمل 

الانم که تعطیله چطور ازش پرسید کدوم بیمارستان شاید مریض نمی‌خواد اونی که اون میگه بگه

باید دکتر باشه ک عمل کنه. یعنی باید نامه پزشک داشته باشین وگرنه وقت از بیمارستان نمیخواد

خیلی ممنون پس وقت نمیخواد دیگ مطمئن شم؟

دکتر خودشون با بیمارستان ساعت و روز رو هماهنگ میکنن

شما همون روز یه فرم پذیرش رو پر میکنید و بخش مالی حساب میکنید. 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
الان که نگفتیم به دکتر که میخواهیم اون بیمارستان عمل کنه  زنگ بزنیم بیمارستان خصوصیه وقت بگیری ...

خودتون که نمیتونین برین بیمارستان وقت بگیرین همون بیمارستان خصوصی هم دکتر باید برگه پذیرش بیمارستان و بده با ایشون هماهنگ کنین

دکتر خودشون با بیمارستان ساعت و روز رو هماهنگ میکنن شما همون روز یه فرم پذیرش رو پر میکنید و بخش ما ...

میگم دکتره محل کارش به جز مطب  بیمارستان دولتیه که میگن این بیمارستان خوب نیست اصلا 

حالا قبول می‌کنه دکتر بره بیمارستان دیگه؟ 

ینی برای دکتر فرقی نداره آیا؟ 

خودتون که نمیتونین برین بیمارستان وقت بگیرین همون بیمارستان خصوصی هم دکتر باید برگه پذیرش بیمارستان ...

ممونم

بادکتری که توبیمارستانی که مدنظرت هست عمل انجام میده هماهنگ میکنی ازش نامه میگیری میبری بیمارستان

یامیری بیمارستان خودشون بادکترخودشون هماهنگ میکنن وقت میدن

بیمارستان دولتی هم قبلش وقت میده خصوصیم همینطورمگراینکه اورژانسی باشه که هیچکدوم وقت قبلی نمیخواد همون لحظه عمل میکنن