2777
2789
عنوان

مامان وبابام امروز جدامیشن😔

952 بازدید | 56 پست

من با بابام میمونم همینطور داداشم و خواهرم که عروسه خونه خودشه 

مقصر مامان بود لطفا دلیلشو نپرسید

خیلی حالم بده 

کیا مادر وپدرشون جداشدن؟ 

از سختی هاش بیاین بگین

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

کاش مادرپدر منم جدا میشدن، یه عمر دعوا و فشارروحی‌تحمل‌نمیکردم.

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادرت چند سالشونه تو خودت چند سالته

مامانم 47

بابام 50

من 21

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

دوست داشتم بگم ایشالله جدا نشن اما کاری اگر قرار انجام بشه انجام میشه ولی امیدوارم بتونی با این مشکل کنار بیایی بنظرم شما قوی هستین 

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام
کاش مادرپدر منم جدا میشدن، یه عمر دعوا و فشارروحی‌تحمل‌نمیکردم.

این حرف ونزن مادرم آینده منو داداشمو خراب کرد آبرومونو برد

دوست داشتم بگم ایشالله جدا نشن اما کاری اگر قرار انجام بشه انجام میشه ولی امیدوارم بتونی با این مشکل ...

عزیزم بهتر که جدا بشن چون مامانم بابامو خیلی جوش دادوخیلی نامردی بهش کرد

چرا تو این سن 🤦🏻‍♀️خدایی دیگه نساختن هاشونو درک نمیکنم مگ اینکه مرده دست بزن داشته باشه 

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

خب ماشالا دیگه انقد عاقل هستی که درک کنی و برات سخت نباشه

پیرهم باشی برات سخته که مادر وپدرت جدابشن