2777
2789
عنوان

مامان وبابام امروز جدامیشن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 56 پست
طلاق خیلی سخته ها

می دونم خودم تجربه اش کردم اما بهتر از اینه هر روز با هم بجنگن یا بچه ها استرس اینو داشته باشن نکنه الان که کنارشون نیستن بازم با هم دعوا کنن....

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

[QUOTE=281882600]نه به بابام یاد دادم بگه من هیچی نمیدم باید ازهمه چیز بگذری دیگه نمیخایمش الان طلاق بگیرن میخایم جوا ...[/QUOTخیلی برات ناراحت شدم ببخشیدمادرخیلی بی عقلی کرده تواین سن وسال شماوخودش خیانت کرده وهمه هم متوجه شدن 

حرف بقیه برام مهم نیست😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس جدا بشه بهتر دیگه دعوا سروصدا اعصاب خورد کنی نداره البته وقتی یکی این وسط مظلوم باشه و با بیرح ...

خب قضیه همینه بابام مظلوم بود مامانم همه فنه

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
[QUOTE=281882600]نه به بابام یاد دادم بگه من هیچی نمیدم باید ازهمه چیز بگذری دیگه نمیخایمش الان طلاق ...

اره

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
خب قضیه همینه بابام مظلوم بود مامانم همه فنه

دیه کاری که شده شما چاره ای جز قبولش ندارید

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام
مامانم خیانت کرد بابام بخشیدش بعد مافهمیدیم با پسره هنوز ههست و میخاد همه چیز بابامو بالا بکشه و طلا ...

واییییییییییی خدای من چقدر هضمش سخته، تو این سن و سال واقعا؟خدایا یه لحظه ما رو به خودمون واگذار نکن همیشه گفتم این بهترین دعاست هم در حق خودمون هم دیگران،عزیزم خدا کمکت کنه و ان شاءالله آینده خوبی در انتظارت باشه🥺🥺🥺

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
دیه کاری که شده شما چاره ای جز قبولش ندارید

اره

من وقتی حدود 9 سالم بود پدرو مادرم باهم به مشکل خوردن نمیدونم چرا من پدرم روسه و مادر ایرانی فکر میکنم بخاطر اختلاف فرهنگیشون بود خلاصه از هم جدا شدن پدرم هم حضانت منو داد به مادرم .منو مادر اومدیم ایران من کلی مشکلات داشتم تو مدرسه خیلی خوب ایرانی نمیتونستم حرف بزنم بقیه مسخرم میکردن... ایران برام عجیب بود هرچند این جدایی بهتر بود از شنیدن هرروز صدای دعواشون... من الان 16 سالمه و من از ایران راضی نیستم اما تا الان تنها چیز خوب این یک سالم اشنایی با دوست پسرم بود ولی متاسفانه من نمیدونم دوست پسرم راضیه که دوسال دیگه که کارامو انجام دادم و رفتم پیش پدرم باهام بیاد یا نه اگه بیاد که عالی میشه ولی اگه نیاد من باید ولش کنم و هم این سخته هم نرفتن روسیه... بخاطر همینه دلم میخواد مامانو بابام سر عقل بیان دوباره بعد اینهمه سال باهم ازدواج کنن ولی نمیشه😢😭😔

واییییییییییی خدای من چقدر هضمش سخته، تو این سن و سال واقعا؟خدایا یه لحظه ما رو به خودمون واگذار نکن ...

ممنونم گلم دلم خونه

من وقتی حدود 9 سالم بود پدرو مادرم باهم به مشکل خوردن نمیدونم چرا من پدرم روسه و مادر ایرانی فکر میک ...

من اگه میخاستم از این کشور برم اصلا غصه نمی‌خوردم

خوش به حالت که میری ایران جای زندگی نیس

علت طلاق چی بود؟ 

خیانت مادرم و کلاهی که میخاس سرمون بزاره