2777
2789

دوازدهم میخوندم که عقد کردیم انتخاب مامان بابام بود فامیل دوری که تا حالا ندیده بودمش اوایل همه چی خوب بود ولی به مرور زمان بد قولی ها خسیس بازیاش شروع شد نه کتک ام میزد نه فوشی خوب بود مهربون بود ولی میزاشت خانواده اش هر دخالتی بکنن بهش میگفتمم میگفت بزرگ تر ازمنم باید احترام بزارم بهش منی که تو خونه کار نمبکردم تو کارای کشاورزی باغ بهش کمک میکردم بهم قول داده بود با درآمدش واسم گوشی بگیره ولی حرفش دروغ بود سه ماه قبل این ماجرا ها خرداد ماه اوگشتر نشون که خرید بود بردش بهم گفت یک شب این دستم باشه منم گفتم باشه تو این ۳ ماه من یکسره گریه میکردم ولی اون انگشتر نیاورد محرم بود میخاستم برم مسجد گفتم بیار گفتی به جون خودم خودت به همین امام حسین قسم گم کردمش منم باور کردم دانشگاه دولتی قبول شدم ناراضی بود برم بابام گفت برو درست بخون از این مرد برای تو شوهر نمیشه رفتم دانشگاه برای مرخصی که اومدم دادخواست نفقه دادم بعد گذشت ۶ ماه اومده که آشتی کنیم ولی الان من دارم برای کنکور میخونم که فرهنگیان قبول بشم  ولی فکر و خیال نمیزاره و اینم بگم چندشب پیش اومد خونه مون دو اون داد بیداد گفتش انگشتر گم نکردم فقط مال بود نمیخاستم از دستم بره ،دادگاه نفقه به نفع من شده باید از این ماه خرجی بده حالا نمیدونم چیکار کنم آشتی کنم یا اینکه درسمو بخونم با دروغاش نمی تونم کنار بیام این اضافه کنم اون روی من خیلی ایراد میزاشت قدت کوتاه سیاهی و .... 

اینم بگم گفته اگه آشتی کنیم بعد ماه رمضون عروسی میگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس بخون دختر این فرداهم به این اخلاقاش ادامه میده بعدم مگه سایه پدر مادر همیشه بالا سرته که هی بگی ...

اره میدونم برای همینه دارم واسه فرهنگیان مبخونم ولی نمیدونم چجوری بعش فکر نکنم

اره میدونم برای همینه دارم واسه فرهنگیان مبخونم ولی نمیدونم چجوری بعش فکر نکنم

اینم از سختیاس منم کنکوریم مشغله دارم ولی موقع درس بهشون فکر نمیکنم تمرکزتو ببر بالا ... اصلا گوشیتو بطاز کنار هرچی که باعث میشه بهش فکر کنی زو ی یلایی سرش بیار ... 

غیر ممکن زمان میبره ...

برو مشاور

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️