2777
2789
عنوان

نمیدونم درسمو بخونم یا آشتی کنم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی تو جامعه ی ما که دختر مطلقه رو به چشم یه دختر نمی بینن

با طرز فکرت موافق نیستم ولی خودت محیط زندگیت رو بهتر میشناسی پس چیزی در این باره نمیگم

ولی واقعا حرف مردم ارزششو داره که یه عمر خودتو زجر بدی؟

به درک! مگه جامعه میاد خرج تو رو بده پشتیبانیت کنه کهحرفشون برات مهمه؟ انقدر دنیات عوض میشه با آدمایی آشنا میشی که گذشته تو کوچکترین اهمیتی براشون نداره شخصیت خودتو دوست دارن و احترام میذارن.

اینو کسی داره بهت میگه که 5 سال با شوهر زندگی کرد و 5 سال هم طول کشید طلاق بگیره! توی گیر و دار طلاق تازه کنکور دادم رفتم دانشگاه درسم تموم شد دو سالی هم کار کردم و بعد با همسرم آشنا شدم که 6 سال ازم کوچیکتره و ازدواج قبلی هم نداشت. الان 18 سال از ازدواجم میگذره و یه دختر دارم اصلا اون روزا و تاریخا و خاطراتش به سختی یادم میاد.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
برو مشاور

مشاور با هم دیگ رفتیم  ۶و۷ ماه پیش گفتش من خرج مشاور نمیدم خودمم تنهاییی رفتم گفتن اگه بخای با قلبت جلو بری ۲و۳ سال دیگ با بچه برمیگردی خونه ی بابات

بشین درستو بخون این شوهر بشو نیست  خیلی دروغگو خسیس بی پول هست با این نمیشه زندگی کرد حتی به ...

بی پول نیسته ۳۰ سالشه پولداره خودمم نمیخامش ولی تمرکز ام ندارم

واقعا داری فک میکنی ک برگردی ب اون زندگی؟ 

عقلت کجاس؟

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪