2777
2789

۳ روزه باهاش بحث کردم سر چیزی که حق با من بوده امروز روز سومه که از خواب بیدار میشه غیبش میزنه ممکنه هم بره خونه مادرش یه بار دیدم ماشینشو اونجا

واقعا چه رفتاری کنم؟؟ ۳ روووزه نمیاد یه معذرت خواهی کنه انگار از موقعیت داره استفاده میکنه هم مشکوکه هم حرص درار شامم نمیخوره خونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنها رفتاری ک میتونی کنی طلاقه  

چرا هرچی میشه میگین طلاق این مسائل برای همه میوفته نمیشه ک تا تقی به توقی میخوره طلاق گرفت ادمی ک اهل زندگی باشه ک نباید انقد زود وا بده ک پسفردا سنشون میره بالا به این روزا میخندن بعد میگی طلاق

چرا هرچی میشه میگین طلاق این مسائل برای همه میوفته نمیشه ک تا تقی به توقی میخوره طلاق گرفت ادمی ک اع ...

ایشون بنظرم مجرده 

ولی واقعا این مسئله رو  اسمشم دوس ندارم تو هیچ تاپیکی بیاد نمیدونم چطور انقد راحت به زبون میارن برای دیگران 

سلام عزیزم الان زندگی ها خیلی سخت شده متاسفانه همسرتون یک مقدار رفتارهاش مشکوکه اگر میتونی با محبت بکش سمت خودت همسرت رو و بعد مراقب باش ببین که باز هم به این رفتار هاش ادامه میده یا نه شاید هم فهمیدی که خدای نکردم با کس دیگری در ارتباط است فقط از این طریق میتونی به شکت پایان بدی

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم الان زندگی ها خیلی سخت شده متاسفانه همسرتون یک مقدار رفتارهاش مشکوکه اگر میتونی با محبت ب ...

نه بابا میدونم خیانت نمیکنه اصلا وقتشو نداره الان فقط تعطیله بنده خدا ۶ صبح میره تا ۸ شب میرسه خونه

عزیزم  زباد غصه نخور من ۳۰ ساله این زندگی رو دارم      اوایل نازشو می کشیدم پررو شد  الان بی خیالم  حتی تنهایی خونه پدرم میرم  بیرون میرم  انگار وجود نداره       تا حالا نشده عذرخواهی کنه  الانم قهریم  آدم نشده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم