2777
2789
داستان زندگیشو تعریف کرد برام گف تو یه برهه ای که از سمت پدر مادرم رونده شده بودم و نیاز به محبت دا ...

این یه آدم دروغ گوی بدبخته...فکر نکن گفتی نامزد داری بیخیالت شده..اتفاقا نقشه های شوم بیشتری داره تو سرش..دلم واسه خانومش سوخت...

گف بهش خیلی گفتم ولی تغییری نمیکنه، نمیتونه تغییر کنه عین خواهر برادر زندگی میکنیم تو خونه گفتم پس ...

نه... حق خیانت نداره ن بخاطر زنش... ادم خودش باید اصالت داشته باشه... بلاکش کن بی شخصیتو... 

این پیام و تاپیک شما باشه قابل توجه افرادی ک دنبال شوهر استاد دانشگاه میگردن

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خودش لاغره ولی چاق نه رو فرم  من قدم ۶۰ وزنمم ۶۰ هست قبلاً ۴۵ کیلو بود الان تو فرمم وگرنه زی ...

شوهر منم لاغره 

میگه زن باید تپل باشه😁

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چه توجیه جالبی . اگه قراره به این تو جیح ها باشه زنام باید بخاطر چاقی و کچلی و پیری و کوچیک بودن شوهرشون برن ولنگار بشن. چند سالته اصن اون طرف چند سالشه ؟ چطور کار به اینجا کشیده تو بشینی دل بسوزونی برای این قرمساق ؟

گ خورده مرتیکه استغفرالله چ بهونه های برای غلط کردناشون ک نمیارن بش میگفتی تو آدم بودی به جای هی زر زر کردنت می‌رفتی ببینی زنت چشه مشکلش چیه چ بلایی سرش اومده نیاز اون چیه نه مث الاغی بگردی برای راه نیازت تو مغازه ها گسنه

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜

من یه همکار آقا داشتم،خانومش ترشی خونگی درست میکرد یکی دوبار به خاطر خریدن ترشی خانومش رو دیدم،هرچی از زیباییش بگم کم گفتم،پوست صاف ،چشمهای آبی،اصلا همه چیزش زیبا بود.یکی دوبار پیش اومد با همین عن آقا هم مسیر شدم و رسوندم خونه،تو ماشین بهم میگفت من زنمو دوست ندارم به زور منو عقد کردن ،من به خاطر بچه هام باهاش موندم مثه خواهر برادریم و زنم مشکل اعصاب و روان داره و همین چرت و پرت های استاد شما

اگه خانومش رو نمیدیدم فکر میکردم مشکل داره.

مردهای خیانتکار کثیف همییییشه همین جملات رو میگن برای توجیه کثافت کاریشون.

چه توجیه جالبی . اگه قراره به این تو جیح ها باشه زنام باید بخاطر چاقی و کچلی و پیری و کوچیک بودن شوه ...

فقط کلمه قرمساق   

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
نه... حق خیانت نداره ن بخاطر زنش... ادم خودش باید اصالت داشته باشه... بلاکش کن بی شخصیتو...  ا ...

بابا مرد داریم تا مرد یه استاد های نازنینی هستن ادم باید خودش ذات داشته باشه . دو تا استاد دارم زن و شوهر استادن و خیلی پرتلاشگر قطب مخالف همن یکی آروم یکی اجتماعی .

گف بهش خیلی گفتم ولی تغییری نمیکنه، نمیتونه تغییر کنه عین خواهر برادر زندگی میکنیم تو خونه گفتم پس ...

خیانت قابل توجیه نیست عزیزدلم، مرد ها عنصر و ماهیتشون بر پایه ی نیاز جنسیشونه و حتی اگه از هر لحاظ بهترین پارتنر دنیا رو هم داشته باشن باز هم خیانت میکنن چون برده و بنده ی دستگاه تناسلیشون هستن، این ما خانم هاییم که نباید اسباب خیانتشون بشیم، اونا هر بهونه ای ممکنه برای اینکارشون بیارن اما در نهایت خیانت هیچ توجیهی نداره و کاملا غیر انسانی هست و کسی که به پارتنرش خیانت میکنه به شما هم خیانت میکنه و کلا فرد قابل اعتماد و درستی نخواهد بود، ماشالا آقایون جامعه هم همه دستی بر آتش دارن و مردی که خیانت نکنه کمیاب شده.

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤

خوشم میاد هر کی میخاد گند ب شخصیتش بزنه میزنه کانال مظلوم نمایی و زنشم همشون میگن نیازشونو برطرف نمیکنه... تف... تف ب شرف نداشتتون ک واقعا راست میگن تحصیلات شعور شخصیت نمیاره... بابا یه کلمه بگو من ادم عوضی ام دیگ این اسمون ریسمانا چیه میبافیند... 

حالا خوبه مردنی درکاره وگرنه دیگ مگه میشد یسری ادما رو جمع کنی