2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صاف نخواب

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

نخواب دوباره

پاشو یه کم راه برو آب بخور حواستو پرت کن

منم اینجوری میشم ۳_۴بار پشت سر هم 😣

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

اتاق و میبینم شوهرمو میبینم میخام داد بزنم نمیتونم ... میخام بیدار بشم نمیتونم خیلی حس بدیه😭

منم چن بار اینجوری شدم 

حتی یه بارم یکی داشت خفم میکرد داشتم میمردم 

به زور بسم الله گفتم

منم چن بار اینجوری شدم  حتی یه بارم یکی داشت خفم میکرد داشتم میمردم  به زور بسم الله گفت ...

خیلی میترسم 😭 

قبلا هم اتفاق می‌افتد برام ولی امشب اولین باره ک ۲ بار پشت هم ...

منم اینطوری بودم پیش بهترین روانشناسا و دعا نویسا رفتم هیچکس راهیو بهم نگفت درمان شه یکی میگفت فلان یوره رو بخون یکی میگفت هر روز حال روحی و جسمی و چیزی ک میخوری بنویس هرشب ۱۰ تا نفس عمیق بکش یکی میگفت فلان کنو .... هیچکس راهشو پیدا نکرد تا اخرش خودم فهمیدم باید شبا دیر نخوابم

از دیر خوابی بختک میاد سراغت باید خوابت تنظیم باشه صاف هم نخواب