2777
2789
عنوان

مهمان سر زده داشتم برای افطار شک شده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 40 پست

تند تند افطار حاضر کردیم همسرم هم رفت خرید حلیم و آش و میوه و نون و زولبیا خرید . خیلی استرس وارد شد بهم . ولی خوب غذا وقت نشد درست کنم برای سحر یا سبزی خوردن نداشتیم . کلا میخواستم خیلی تدارک ببینم براشون ولی نشد و اینجوری پیش اومد یه دفعه

یا حضرت زهرا نگاهمان کنید.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تند تند افطار حاضر کردیم همسرم هم رفت خرید حلیم و آش و میوه و نون و زولبیا خرید . خیلی استرس وارد شد ...

عیب ندارد بهتر یه دفه پیش اومده راحت شدی 

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

خانما لطفا لطفا خونه برادرتون خواهرتون نزدیکترین کستون بدون هماهنگی نرید. واقعا کار زشتیه. نگید خواهرمه برادرمه هرچیزی جای خود داره. بی فرهنگی عشقو زیاد نمیکنه... یه تلفنه یه پیامکه. شاید طرف حالش خوب نباشه حوصله نداشته باشه با شوهرش دعواش شده بخواد بهونه بیاره اصن

خانما لطفا لطفا خونه برادرتون خواهرتون نزدیکترین کستون بدون هماهنگی نرید. واقعا کار زشتیه. نگید خواه ...

اره دقیقا . من خودم متنفرم ازین کار من یه مدت به خاطر شعل همسرم رفتم شهرستان مامانم با اتوبوس اومده بود منو سورپرایز کنه منو همسرمم قهر بودیم واقعا ناراحت شدم با اینکه عاشق مامانمم و جونمو میدم . مجبور شدم منت کشی شوهرم و کنم که مامانم ناراحت نشه یا عصه نخوره و نزاشتم بفهمه

روانشناسی کودک
نه فکر نکنم خوب گذشت بعدش 

خب خدارو شکر.. خسته نباشی 👌🏼😇

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خانما لطفا لطفا خونه برادرتون خواهرتون نزدیکترین کستون بدون هماهنگی نرید. واقعا کار زشتیه. نگید خواه ...

واقعا خیلی آدم اگر شرایط نداشته باشه خجالت میکشه

یا حضرت زهرا نگاهمان کنید.  

وای دقیقا این جاریای من نمیدونم میخوان مچ من را بگیرن فقط دوست دارن سرزده بیان فقطم خونه من باورت میشه دیشب ساعت ده دهو نیم دراز کشیده بودیم یهو داداشش گفت خونه اید میایم عید دیدنی گفتیم بله هستیم گفت درآ باز کن یعنی پشت در زنگ زدن بعد اومدن میگن وای ببخشید خواب بودید حالا من با بچه کوچیک تنها شانسم این بود که خونه را تمیز کردم و دراز کشیدیم بعد قبلش ما می‌خواستیم بریم خونشون یک ساعت قبل زنگ زدیم و رفتیم 

یبارم یکی از فامیلای شوهرم بهش گفته بودن که فردا میایم خونتون نگو شوهرم فک کرده گفتن پس فردا

خلاصه شب زنگ خونه رو زدن ماهم بابام اینا خونمون بودن

دیگه خیلی استرس وارد شد بهم خودشون ولی الکی گفتن ما شب جای دیگه ای هستیم و رفتن ولی بهشون اصرار کردیم که فردا حتما بیاین و خلاصه فرداش اومدن و جبران کردیم واسشون