2777
2789
عنوان

مهمان سر زده داشتم برای افطار شک شده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 40 پست

بعدش میگفتی من که خوشالم اومدید واقعا لدت بردم اما شرمندتون شدم اون جور که میخواستم نتونستم تدارک ببینم شاید بد منظور شمارو فهمیدم گفتم یکشنبه بیاید گفتید نه منم گفتم خبر از شما. 

روانشناسی کودک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا این جاریای من نمیدونم میخوان مچ من را بگیرن فقط دوست دارن سرزده بیان فقطم خونه من باورت می ...

بعضی زن و شوهرا پر روعن. بین خودشون میخندن میگن سر زده بریم مچشونو بگیریم. اسم بی شعوری رو هم میذارن عشق و صمیمیت

ممنونم بیشتر یه دفعه بودنش ناراحتم کرد که نتونستم اون طور که باید پذیرایی کنم

اره منم مهمون دوس دارم ولی نه یهویی و بدون هماهنگی.. چون اگه اونجور ک دلم بخواد پذیرایی نکنم فکرمو خراب میکنه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یک بارم وقتی دختر بودم یه خواستگاری زنگ زد گفت مثلا دوشنبه میام یه خواستگار دیگه هم بود که ما قرار شد به اونا بگیم یکشنبه یکی دوشنبه .که اون خانم به خاطر اینکه مچ مارو بگیره بجای دوشنبه یک شنبه اومد دوتا خواستگار همزمان با یک ساعت اختلاف اومدن نشستن روبروی هم

یا حضرت زهرا نگاهمان کنید.  
اره دقیقا . من خودم متنفرم ازین کار من یه مدت به خاطر شعل همسرم رفتم شهرستان مامانم با اتوبوس اومده ...

اره خیلی بده الان آدم با همه دیگه رودربایستی داره حتی مادرش . 

یا حضرت زهرا نگاهمان کنید.