2777
2789
عنوان

با ی نفر تازه آشنا شدم /..

557 بازدید | 37 پست

بچه ها امروز ۱۲ ظهر پیام داده بود 

بعد من ۱۳  دیدمش جواب دادم

گوشیو چک نکرد تا ساعت ۱۱شب که بهش پیام دادم خوبی؟

بعد تازه اومد جواب داد مهمون داشتیم کار می کردم

بچه ها منم امروز مهمون داشتیم درسم داشتم گوشیم چک کردم

حس کردم بی محلی داره  میکنه وگرنه ادم میتونه بلاخره یکم هم که شده چک کنه

ما اشنایی مون فعلا مجازیه

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاً مجازی نمیشه زیاد اعتماد کرد

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

تو هم بی محلی کن دیر جواب داد تو هم دیر جواب بده

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
اره اگه مهم باشه طرف دوثانیه چک کردن که وقت نمیگیره

دقیقا میتونه بیاد بگه شرمنده امروز مهمون داریم نیستم

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
نظر خاصی ندارم کلا اعتمادی ب رابطه های مجازی نیست

تازه اشنا شدیم 

دور نیست ازم

بخاطر همین ممکنه بعدا همو ببینیم