2777
2789
عنوان

بیاین بگین این پسرا چشونه

127 بازدید | 8 پست

خواهر من دانشگاهیه و با پسرایه زیادی خیلی حرف نمیزنه ولی با یه نفر خیلی صمیمیه و تقریبا از قبل کنکور تا امسال یعنی ۴ .۵ ساله که خیلی باهم چت میکنن و این پسره تقریبا هر روز داره به من پیام میده که فلانی(اسم خواهرم)کجاست.

بگو بیدار شه  .بگو بهم زنگ بزنه .

ازش خبر داری و ...و هررر روز داره پیام میده

یا یهو ساعت ۲ صبح زنگ میزنه میگه یه کار مهمی دارم بعد جواب میدم بهم میگه فلانی ناراحته 😐

و این برایه تمام این سال ها ادامه داشته واقعا رو مخمه 

الان ۱ ساله که بلاکه تویه گوشیم ولی باز هم میبینه من جواب نمیدم ولی بازم هر روز دقیقا هر روز پیام میداد و حالا شماره جدید گرفته و با اون شروع کرده 

و تقریبا همه ی پسر خاله ها یا پسر دایی هام هم هروقت بهم پیام میدن از خواهرم میپرسن یا میخوان من به خواهرم چیزی بگم یا دقیقا دیالوگ هایه این پسره 

من خودم اصلا نمیتونم خیلی با پسرا گرم بگیرم چون خیلی رویه همه چی حساسم ولی خواهرم میگیره 

میشه یه( راه حل) یا یه( جواب) خوب بگید که بگم بهشون کلافه شدم واقعا خیلی بدم میاد همه پسره هی ازم راجب خواهرم بپرسن 

اون پسره خاهرتو دوس دارم ب نظرم 

بقیه رو تمیدونم .. 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

بگو آدم زنده وکیل وصی نمیخاد چرا از من امارش و‌میگیرین 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو منم میدونم  تقریبا هپشون دوسش دارن😂

خاهرتون معاشرتش خوبه همه پیگیرش میشن ، شما هم بهشون نزدیکین برای همین به شما میگن .

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
علنا بهش بگو وقتی خودش درکش انقد پایینه که حتی باوجود اینکه میدونه بلاکه باز مزاحم میشه راهی باقی نم ...

واسه اون پسره این خیلی خوبه ولی برایه فامیل میرن پیش بقیه چرت و پرت میگن بعد