2777
2789
عنوان

بدنم کبود میشه، گفتن دلیلش جن هس😰

279 بازدید | 20 پست

پشت ساق پام اکثرا کبوده همیشه، جاهای مختلفش 

ب جاییم نخورده مطمئنم 

رو دستانم هس اما کمتر

ی بار ی نفر دید گف من علوم غریبه میدونم، این چنتا نقطه کبودی جای انگشتان جن هس ک اذیتت کرده 

قبل این حرفا هم ی سایه هایی تو خونمون می‌دیدم ک با سرعت رد میشدن

شوهرمم حتی میبینه ی بار ک بش گفتم گف پ توهم میبینی؟!!😵‍💫

بچمم گاهی ب ی نقطه نگا می‌کنه می‌خنده یا میگه پیشی!🤐😰

تجربه دارین؟

قند عسل من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم سایه میبینم😵‍💫 بازم ممنون

عزیزم کاری ب سایه ندارم ولی می‌دونی کبودی رو بدن خطرناکه ؟ بازم صلاح خودت و خودت بهتر می‌دونی ولی من جان بودم یک دکتر میرفتم 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
پسر عموم همینطور بود فهمیدن هموفیلی داره😥💔انشاالله شما هیچیت نباشه پسر عمومم خوب بشه

منم کبودی ایجاد میشه رو بدنم گاهی خیلیییی پر رنگ بعد سیاه میشه رو گردنم پشت دستم 

الآنم بین سینه هام لکای قهوه‌ای آورده 

من الان چند ماهه رو پاهام بدون هیچ علتی کبود میشه 

تقریبا دو سال پیش هم اینطوری شده بودم رفتم دکتر گفت چون مویرگها خیلی ظریفن با کوچکترین ضربه‌ای پاره میشن و بدن کبود میشه که با مصرف ویتامین و زینک و اینجور چیزا حل میشه 

سال ۲۰۲۳ است هنوز تقی به توق میخوره پای جن میاد وسط 🤦🏻‍♀️

از چی میتونه باشه؟؟ منم جدیدا اینجوری میشم😥

بیبین من دکتر رفتم چند تا آزمایش نوشت 

هنوز جواب چ نگرفتم برا قبل عید بود 

من چند جای گردنم تا چند ماه بود انگار ک کسی خورده باشه چهار شنبه میرم دکتر 

من الان چند ماهه رو پاهام بدون هیچ علتی کبود میشه  تقریبا دو سال پیش هم اینطوری شده بودم رفتم ...

جن ی چیز ثابت شدس واقعا ربطی ب سال و ماه نداره

این همه تجربه و روایت از قدیم گفته شده ، اگ الکی بود حداقل ی مدت بود بعد ی سوژه جدید پیدا میکردن ن ک از قدیم و تو همه ملتها باشه 

قند عسل من