2777
2789
عنوان

به نظرتون حاملم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 24 پست
تشخیص‌که نگفتم بدن 😅😅 ولی خب نظر گرفتم  نمیدونم چجوریه کیست و اینا

خب کیست میتونه باعث علائمی مث بارداری بشه 

مثلن عقب افتادن پریودی 

درد تخمدان یا دل درد شدید

درد موقع رابط...

خب کیست میتونه باعث علائمی مث بارداری بشه  مثلن عقب افتادن پریودی  درد تخمدان یا دل درد ...

بدیش همین جاست که علائم پریود حاملگی کیست و‌نمیدونم همه چی شبیه همه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂

با من 🙇🏻‍♀️از منطق 🧐حرف نزن 🙅🏻‍♀️🤫 من اسطوره زندگیم پاتریکه 🤪🥴🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدیش همین جاست که علائم پریود حاملگی کیست و‌نمیدونم همه چی شبیه همه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂

دقیقن

برای اونا که بچه دوست دارن علائم امیدوارکنندس و برای من و امثال من که بچه نمیخوایم علائم روانی کنندس🤣😂

ناراحت نشو من هم باردارم کیست هم دارم .. انشالله ماه دیگه نینی ت تو شکمت باشه عزیزم

مرسی قشنگم انشالا شمام زودتر نینی قشنگتو صحیح و سالم بغل بگیری و زیر سایه پدر مادر باشه 😍

دقیقن برای اونا که بچه دوست دارن علائم امیدوارکنندس و برای من و امثال من که بچه نمیخوایم علائم روان ...

منم تازگی شروع کردم اقدام کنم برا همین ذهنم شلوغه دوسدارم زود نتیجه بگیرم 😂😅

کیست ها زود رفع میشن نگران نباش اصلن من که یه بسته دوفاستون که ۱۴ تا بود خوردم مشکلم حل شد ان شاال ...

مرسیتم که 😍 انشالا هروقت علاقه مند شدی خیلی زود نتیجشو بگیری ❤️‍🔥