2777
2789
عنوان

سه روزه تو رخت خوابم

144 بازدید | 7 پست

سه روز پیش رفتیم بیرون 

عروس خالم سر یه مسئله ای منو مسخره کرد که بابات معتاده و از این حرفا 

منم دلم شکست به خالم گفتم بهش بگه رفتارش زشته 

الان منو مقصر کردن تو خانواده که از باباش با اینکه معتاد بوده طرفداری کرده 

دلم اینقدر شکسته اینقدر گریه کردم این سه روز که چشام به زور باز میشه 

دارم میمیرم از دلتنگی 

خونواده خالم کاری کردن مامانم که تو طایفه و قبیله محبتش به من زبونزد بود الان تو روم نگاه نمیکنه 

یکی بهم گفت مامانت رو طلسم کردن که از تو بدش بیاد من اعتقاد خاصی ندارم ،به نظرتون راسته ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اینقدر دلم شکسته 

هرچی میشه می افته گردن من 

اصلا از بابام دفاع نکردم بخدا فقط گفتم به خاطر اعتیاد بابام حق نداری منو مسخره کنی. گیرم که اصلا دفاع کنم به عروس خاله ام مربوط نیست 

عزیزم😘برات مهم نباشه، بیخیاااااال

کاش اینقدر اسون بود عزیزم ،متاسفانه من همیشه قربونی تو سری خوردن مامانم در قبال خواهر برادرش و نادونی بابام برای اعتبادش بودم 

خسته ام دیگه 

من روز اول عید با شوهرم یک دعوا کردم بعد رفتم ۷ تا ۸ تا قرص خواب خوردم بعد تو اون حالت رفتم به شوهرم گفتم داداشم معتاده .تو چهره نشون نمیده. ولی ابرو حیثیت خودمو بردم .دیگه نمیدونم چه غلطی بکنم