2777
2789
عنوان

تجربی ها میشه بیایین

1829 بازدید | 31 پست

در قلب ناقص ( دو دهلیز و یک بطن) دبیر ما و بعضی از کتاب ها و البته طبق شکل کتاب درسی ادعا دارند که خون تیره و روشن با هم مخلوط میشن ، نظر شما چیه؟ 

آقای آریا بام رفیع طراح سوالات قلم چی و دانشجو شهید بهشتی میگن که نه انقباض دهلیز ها یکی در میانه و خون ها باهم مخلوط نمیشن

وطن ای هستی من..

راست میگه

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری دبیر بی سوادمو راضی کنم😑

اونو دیگه نمیدونم😂

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

مخلوط میشن 

ببین نظر آقای بام رفیع این بود که کتاب مثل روزنامه هری پاتر ویدیویی نیست و دلیل بنفش کردن دهلیز ها و بطن ها اینه که هم خون روشن و هم تیره وارد اینجا میشن ولی سوال اینجاس که چرا اورت و سرخرگ ششی هم بنفشن🤔

وطن ای هستی من..
نه مگه خون تیره و روشن مخلوط میشن فک نکنم 

توی قلب ناقص دبیرمون و خیلی از کتاب درسی ها و تست ها این ادعا رو دارن ولی علمی هم قابل تصور نیست اگه خون تیره ی چرخش توی بدن داشته باشه عملکرد پروتئین ها رو مختل می‌کنه 😕

وطن ای هستی من..