2777
2789
عنوان

خواستگار شاهرودی

383 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها. من یه خواستگار داشتم که شاهرودی بود. ما به واسطه یک معرف که آشنای دو طرف بود به هم معرفی شدیم. اولین بار این آقا پسر خودش به همراه خواهرش من رو بیرون از خونه دید و بعد از چند روز تماس گرفتن و قرار شد با پدر و مادرش بیان تا اون ها هم من رو ببینن. وقتی هم اومدن مشکلی پیش نیومد. اما نمیدونم چرا الان دو هفته از جلسه ای که اومدن میگذره اما هیچ خبری ازشون نشده. به نظرتون یعنی تمومه؟ فکر می کردم اگه نظرشون منفی باشه حداقل به معرف که آشنای دو طرف هست بگن که به ما خبر بده اما معرفمون هم میگه که حتی تبریک عید هم بهش نگفتن. به نظرتون قضیه رو تموم شده بدونم؟ یا چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر یعنی خواستگاری اومدن با گل و شیرینی؟ یا فقط معارفه دست خالی

من و مادرم اولین بار این پسر و مادرش رو توی پارک دیدیم و من و پسره حدود 15 دقیقه بصورت کلی صحبت کردیم. بار دوم با خانواده اومدن خونمون اما گل و شیرینی نیاوردن. با این حال من و پسره حدود 1 ساعت صحبت کردیم. خواهرش اولای مراسم بلند شد و از مادرم اجازه گرفت که دختر و پسر برن صحبت کنن

من و مادرم اولین بار این پسر و مادرش رو توی پارک دیدیم و من و پسره حدود 15 دقیقه بصورت کلی صحبت کردی ...

عزیزم به نظرم چون به معرف هم هیچ پیام ندادن ، شما هم زیاد پیگیر نشو 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉