2777
2789
نه .ماه چهارمین علاعم میاد می‌ره بیشتر خستگی دارم زیر دلم درد میگیره و گاهی ول می‌کنه از استرس زیر پ ...

دارو که مصرف نکردی برای بارداری؟ اگه مصرف کردی علائم اونه

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵دیقه

باید دوباره بزنی دوره هات چند روزه س... خیلی رو دیدم روز 25 دوره شون تستشون مثبت شده 

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
نه هیچی

پس امیدوار باش عزیزم.. داروخانه نزدیک خونه تون نیس خودت بری بگیری

اصلا یه حس عجیبی دارم دیشب یهو شدید هوس آب دوغ خیار کردم پاشدم درست کردم سه چهار روز پیشم تو کل زندگ ...

فردا یا امروز تست بزن 

باید دوباره بزنی دوره هات چند روزه س... خیلی رو دیدم روز 25 دوره شون تستشون مثبت شده 

منم درون تقریبا ۲۵روزس مثلاً ماه پیش ۱۰هم شدم ماه بعد یه هفته میندازه جلو به خاطر همین استرس دارم من باید تا الان پری میشدم ولی هنوز نشدم

امروز میزنم فقط منتظرم برای بی بی رو بخره بیاره . راستی رون پام درد میگیره یه تیر می‌کشه ول می‌کنه م ...

میتونه از علائم باشه امیدوار باش عزیزم بگیر استراحت کن بهش فکر نکن

با هیچکس نمیتونم در میون بزارم میترسم باز منفی باشه خدا شکر شما هستین وگرنه دق میکردم

آخی عزیزم من بارداری اولم 7 ماه طول کشید به کسی نگفتم اصلا سخت بود خیلییی... درکت میکنم 

نه تا بعد از ظهر شوهرم میگیره میاره 

تست زدی خبرشو بهمون بده اینجا ما هم خوشحال بشیم 😍

آخی عزیزم من بارداری اولم 7 ماه طول کشید به کسی نگفتم اصلا سخت بود خیلییی... درکت میکنم 

من حتی با شوهرم زیاد در موردش حرف نمی‌زنم وقتی پریود میشم میگه  دیدیهمش الکی میگفتی . توهم بارداری میزنی