delbaarr مدیر عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 598 عنوان امروز موعدمه ولی | مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 33 پست پریود نشد هنوز به نظرتون بی بی چک بزنم؟ . البته یکی یه فته پیش زدم اینطوری بود نظرتون چیه 1402/01/06 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aylaliliiii عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 669 نه .ماه چهارمین علاعم میاد میره بیشتر خستگی دارم زیر دلم درد میگیره و گاهی ول میکنه از استرس زیر پ ... دارو که مصرف نکردی برای بارداری؟ اگه مصرف کردی علائم اونه زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
delbaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 598 دارو که مصرف نکردی برای بارداری؟ اگه مصرف کردی علائم اونه نه هیچی
aylaliliiii عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 669 ۵دیقه باید دوباره بزنی دوره هات چند روزه س... خیلی رو دیدم روز 25 دوره شون تستشون مثبت شده زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
delbaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 598 اصلا یه حس عجیبی دارم دیشب یهو شدید هوس آب دوغ خیار کردم پاشدم درست کردم سه چهار روز پیشم تو کل زندگیم برای اولین بار هوس چاقاله کردم
aylaliliiii عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 669 نه هیچی پس امیدوار باش عزیزم.. داروخانه نزدیک خونه تون نیس خودت بری بگیری زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
aylaliliiii عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 669 اصلا یه حس عجیبی دارم دیشب یهو شدید هوس آب دوغ خیار کردم پاشدم درست کردم سه چهار روز پیشم تو کل زندگ ... فردا یا امروز تست بزن زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
delbaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 598 باید دوباره بزنی دوره هات چند روزه س... خیلی رو دیدم روز 25 دوره شون تستشون مثبت شده منم درون تقریبا ۲۵روزس مثلاً ماه پیش ۱۰هم شدم ماه بعد یه هفته میندازه جلو به خاطر همین استرس دارم من باید تا الان پری میشدم ولی هنوز نشدم
delbaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 598 پس امیدوار باش عزیزم.. داروخانه نزدیک خونه تون نیس خودت بری بگیری نه تا بعد از ظهر شوهرم میگیره میاره
delbaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 598 فردا یا امروز تست بزن امروز میزنم فقط منتظرم برای بی بی رو بخره بیاره . راستی رون پام درد میگیره یه تیر میکشه ول میکنه میتونه از علاعم باشه
delbaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 598 با هیچکس نمیتونم در میون بزارم میترسم باز منفی باشه خدا شکر شما هستین وگرنه دق میکردم
aylaliliiii عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 669 امروز میزنم فقط منتظرم برای بی بی رو بخره بیاره . راستی رون پام درد میگیره یه تیر میکشه ول میکنه م ... میتونه از علائم باشه امیدوار باش عزیزم بگیر استراحت کن بهش فکر نکن زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
aylaliliiii عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 669 با هیچکس نمیتونم در میون بزارم میترسم باز منفی باشه خدا شکر شما هستین وگرنه دق میکردم آخی عزیزم من بارداری اولم 7 ماه طول کشید به کسی نگفتم اصلا سخت بود خیلییی... درکت میکنم زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
delbaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 598 میتونه از علائم باشه امیدوار باش عزیزم بگیر استراحت کن بهش فکر نکن والا همش دراز کشیدم اصلا جونم نمیگیره پاشم کارامو بکنم
aylaliliiii عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 669 نه تا بعد از ظهر شوهرم میگیره میاره تست زدی خبرشو بهمون بده اینجا ما هم خوشحال بشیم 😍 زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
delbaarr مدیر استارتر عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 598 آخی عزیزم من بارداری اولم 7 ماه طول کشید به کسی نگفتم اصلا سخت بود خیلییی... درکت میکنم من حتی با شوهرم زیاد در موردش حرف نمیزنم وقتی پریود میشم میگه دیدیهمش الکی میگفتی . توهم بارداری میزنی