2777
2789
عنوان

خانوما میان سوال دارم خیلی مهمه....

64 بازدید | 14 پست
خانوما الان من تازه باردارم یعنی شاید تاز چهار هفتم باشه جواب از مثبت بود اما چون قبل از موعد پری رفته بودم نیاز به تکرار داره.... تکرارش به این معنی که ممکن حامله نباشم پس چرا مثبت شده؟ بعدشم یه سوال دیگه اینکه من الان حدود چهار ماه قرص سرترالین مصرف میکنم ضد افسردگیه دکتر روانپزشکم گفته هیچ ضرری با بارداری و شیردهی نداره اما هنوز دکتر زنان نرفتم که بپرسم ازش دوشنبه وقت دارم. کسی بوده زمان بارداری این دارو رو مصرف کرده باشه یا هر داروی ضد افسردگی دیگه ای...لطفا راهنماییم کنید...
تا شقایق هست زندگی باید کرد...
عزیزم مبارکه.فعلا داروی سرترالین رو قطع کن تا نظردکترت رو بدونی.منم قبل موعد رفتم مثبت بود ولی بهم گفتن تکرار کن.دکترم گفت نیاز به تکرار نیست سه روز از موعدت گذشت یه بیبی چک استفاده کن اگه مثبت شد دیگه نیازی نیست بری آزمایش
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من افسردگی.داشت کل داروهاشو.قطع کرد توبارداری....بهتره به دکتر زنان بگی به نظرم...انشالله که بازم مثبت باشه جواب
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
عزیزم تحت هیچ شرایطی سرخود دارو قطع نکن به دکترت اطمینان کن! تعجب میکنم عزیزم از شما وقتی دکتر روانشناست گفته حرف بچه های اینجا برات مهم تره هزاران هزرا قرص ارام بخش داریم که بعضی هاشون هیچمشکلی برای بارداری ندارن قرصتو اصلا قطع نکن و برای اطمینان با دکتر زنانت مشورت کن ولی درکل دکتر روانپزشکت در این مورد بهتر میتونه نظر بده قطع یهویی دارو ممکنه عوارض بدی داشته باشه اصلا نترس دختر خاله من مثل شما بود داروهاشم قطع نکرد و پسرشم الان سالمه سالمه 5 سالشم هست!
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
طلا جان عزیزم یعنی شما به حرف بچه های اینجا بیشتر از دکترت اطمینان داری؟ دکتر شما سالها درس خونده و در مورد این دارویی که داری میخوری اطلاعات کافی داره اگه خیلی نگرانی میتونی با دکتر روانپزشک دیگه مشورت کنی به هر حال من توصیه مو کردم بهت قطع دارو ناگهانی عوارض خیلی بدی داره امیدوارم موفق باشی شب خوش
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
والا دکتر من خودش به من گفت قرص متفورمین رو تا نگفتم قطع نکن بعدش که دوباره رفتم پیشش گفت دیگه نباید میخوردی چرا تو بارداری قرص خوردی.فردا بایه دکتر مشورت کن
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️
دکترت تو بارداری گفت سرترالین بخور؟اگه میدونست بارداری گفت بخور پس حرفشو گوش کن
من با دکترم مشورت کردم گفتم امکان داره در حین در مان ممکن باردار بشم اونم گفت هیچ مسیله ای نداره این قرص هیچ منافاتی با بارداری و شیردهی نداره به هیچ وجه حالا من که تا الان خودم هیچ اتفاقی نیوفتاده و ان شا الله که نمیوفته تا دوشنبه که برم پیش دکتر زنانم.
تا شقایق هست زندگی باید کرد...