2777
2789
عنوان

راهنمایی لطفاااااااا🙏🙏

29 بازدید | 3 پست

خانوما من خلاصه وار میگم که حوصلتون بگیره بخونید

ما ۱ هفته کربلا بودیم و وقتی برگشتیم 

خب رسمه تو خانواده ک همه میان استقبال کربلایی(مخصوصا اگه اولین بارش باشه ک ما اولین بارمون بود)

بعد خانواده مامانم همه اومده بودن خانواده بابام هیچ کس نبود بابامم خیلی حالش بد شد چون دور و اطرافیان هی میگفتن مامان بابات کجان؟؟ داداشات کجان؟ خب بابای منم خیلی خورد شد جلو فامیلا زنش و دلش شکست حالا مادربزرگم امروز زنگ زد خونمون مامان منم خیلی با احترام برگشت گفت شما واسه بچتون ارزش قائل نشدید؟ بیایید استقبالش واقعا ابروشو بردید و ... وسط حرفای مامانم مادربزرگم قطع کرد تلفنو و عموم چن دقیقه بعدش زنگ زده ب بابام ک اره زنت شر میندازه خونه ما دعوا و اینا 

حالا شب قرار شده بیان خونمون حضوری حرف بزنیم ما چی باید بگیم واقعا؟؟ دلم نمیخواد حتی ببینمشون میخوام برم بیرون نباشم مامانم نمیزاره میگه تو هم باید باشی

اونم مایی ک این همه براشون زحمت میکشیم و از جون مایه میزاریم اخرش اینجوری ...

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹
به نظرم مادرت باید اجازه میداد پدرت خودش گله کنه،حتی اگه حق باهاش باشه.

بابای من کلا زبون نداره و همیشه مظلومه کلا حقشو میخورن

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من کلا زبون نداره و همیشه مظلومه کلا حقشو میخورن

چقدر بده،اگه بابات پشت مامانت رو داره و چندین ساله مامانت با این شرایط داره زندگی میکنه خودش از عهدش برمیاد