2777
2789
عنوان

کیا با سایتوک سقط داشتن کی بعدش رفتین برای سونو ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 71 پست
نه ندارم یه دختر دو ساله دارم یه پسر سه ماهه بسمه  شما چرا سقط کردی و چرا پشیمون شدی؟؟

من یه دختر چهار ساله دارم که وقتی یه سالش بود ناخواسته حامله شدم و سقط کردم و از‌ همون اولش پشیمون شدم و عذاب وجدانش داره خفم میکنه الانم یه ساله اقدامم حامله نمیشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریت گفتم زوده تازه عروسم دانشحوم... خیلی پشیمون شدم بعدش و دچار انواع بیماری های روحی جسمی شدم

اره واقعا انگار شیطون میره تو جلد آدم خریت به تمام معنا هس به نظرم من که افسردگی شدید گرفتم و اصلا شبا خواب ندارم تما اون روز ثانیه به ثانیش جلو چشمم هس اگه خدا بهم بچه نده بخدا دیوونه میشم روزی هزار بار میگم خدایا مند ببخش 

اره واقعا انگار شیطون میره تو جلد آدم خریت به تمام معنا هس به نظرم من که افسردگی شدید گرفتم و اصلا ش ...

میده همین که استرس داری مانع هست انشاالله به زودی دامنت سبز میشه نگران نباش استرس و از خودت دور کن خدا بزرگتراز این حرفاس

نماز شب بخون و از ته دلت توبه کن

میده همین که استرس داری مانع هست انشاالله به زودی دامنت سبز میشه نگران نباش استرس و از خودت دور کن خ ...

توبه که روزی هزار بار میکنم اصلا با خودم میگم چرا من اینقدر بد بودم چرا اینکارو کردم

اره یه دختر چهار ساله دارم این قضیه واسه سال ۹۹ هست فروردین

برا من که تجربه خیلی سخت و سنگینی بود تا 2 سال حال روحیم داغون بود افسردا و عصبی بودم دیوونه شده بودم تازه 2 سال هست که کامل فراموش کردم یا اگه یادش بیوفتم دیگه حسی ندارم 

برا من که تجربه خیلی سخت و سنگینی بود تا 2 سال حال روحیم داغون بود افسردا و عصبی بودم دیوونه شده بود ...

خیلی تجربه وحشتناکی هس بنظرم منم داغونم و خیلی عذاب وجدان دارم میتونم ساعت ها بشینم یه جا وگریه کنم