2777
2789
عنوان

دعوا باکل خانواده شوهر😪

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 110 پست
منم چند روز پیش مهمون داشتم عادت هم داشتن صبح زود بیدار میشدن منم همیشه تا 10/11خوابم مجبور بودم زود ...

الهی واقعا خدا قوت میزاشتی کمکت بدن سخته اینجوری

خودتو دوس داشته باش❤️

وشوهرم‌ ک‌ بزور‌ من‌ وخونه‌ مامانبزرگم‌ میبره‌ من‌ وبرد‌ وبازدوباره‌ میگفت‌ من‌ دیگ‌ باتونمی‌سازم‌ بچهاروبزاریم‌ بروخونه‌ بابات‌ وطللقتو‌ بگیر 

‌ رفتیم‌ خونه‌مامانبزرگم‌ وتاشب‌بودیم‌وبرگشتیم‌خونه‌پدرشوهرم‌ 

سربرگشت‌اینقدحرف‌زد‌ک‌من‌تورودوس‌دارم🫥

وهیچ‌وقت‌طلاقت‌نمیدم

خلاصه‌باکلی‌بدبختی‌شبم‌خوابیدم‌صب‌برگشتیم‌ شهرمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يه زندايي دارم با اينكه ٢تا بچه داره ولي هنوزم مثل بچه ها رفتار ميكنه يه چيزي شبيه به شما 

جلو خانواده شوهر ، بايد اونا بالا ببري،بالا هم نميبري نزن تو سرش حداقل. بعدشم دعوات رو نبر جلو اونا اينا شخصيت تو رو پايين مياره و تنها اسيب به تو ميزنه و بقيه به كتف چپشونم نيست جز اينكه بگن داداشمون از زن شانس نياورد

مرد ها همینن جلو خانواده شون میخوان بگن زن ذلیل نیستن کلی ادا اصول در میارن

والا جدیدا مد شده مردا انقد ادا در میارن ک مثلا من زن ذلیل ترم هی باهم کل میندازن یکی قلب نشون میده یکی زانو میزنه.اینا هم از این ور بوم افتادن.بعضی ها هم اینجوری میخوان ثابت کنن ک خیلی مردن

شوهرت چراثبات شخصیت نداره یعنی چی هی زرت وزرت میگه میخام طلاقت بدم مثلا میخاد تو روبترسونه که هیچی نگی. آخرش نرفتی حرم؟ 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
بهضیها همین یه بارم نمی رن رفتار شما خارج از زنانگی بوده  اول اصرار پشت هم  بعدمیگفته ب ...

واقعا‌نمیدونم‌واینجا‌ گفتم‌ ک‌ بگین‌ بهم‌چرااینجوری‌شد‌ 

چون‌‌ ماخیلی‌ اختلافات‌ دیگ. ام‌ از‌ اول‌ زندگی‌ باهم‌ داشتیم

جلو خانواده شوهر ادم باید با احتیاط با شوهرش حرف بزنه ک نکنه یه دفعه جو شوهر بگیره شروع کنه ب داد و ...

اصلا‌ یجوری‌ جو‌ اونجا‌ ک‌ حال‌ منو‌ بدمیکنه‌ 

بابت‌ اتفاقای‌ عروسیو‌ اینا

من يه زندايي دارم با اينكه ٢تا بچه داره ولي هنوزم مثل بچه ها رفتار ميكنه يه چيزي شبيه به شما  ...

دقیقا من چندباری باهمسرم اختلاف داشتم به مامانش، گفتم پسرت فلان کارو کرده بااینکه خودش هم میدونست پسرش مقصره و شبها خونه نمیومد ورفیق بازی می‌کرد جلو خودپسرش دراومد گفت تقصیرتوئه بشین فکرکن ببین تو چه مشکلی داری که پسرم ترجیح میده بره پیش دوستاش اونم مرده حوصلش سرمیره نمیشه همش توخونه بشینه ور دل تو که  وهزارتاحرف دیگه منم قسم خوردم اگه شوهرم حتی سرمو ببره بهش نمیگم بعد اون ماجرا دوباره دید شوهرم شب خونه نمیاد و رفته رفیق بازی به من گفت شوهرت کجاس مثلا میخاست بگه براش مهمه ودل میسوزونه گفتم حوصلش. سررفته بادوستاش رفته بیرون چقد بشینه توخونه 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
شوهرت چراثبات شخصیت نداره یعنی چی هی زرت وزرت میگه میخام طلاقت بدم مثلا میخاد تو روبترسونه که هیچی ن ...

نه‌ حرم‌ نرفتیم‌ 

هیچ‌قبرستونس‌باهم‌ نرفتیم‌ 

سال‌ پیش‌ رفته‌ بودیم‌ مثلا‌ گفته‌ بود‌ سری‌ بعد‌ میریم‌ دور‌ میزنیم

من‌ یجوری‌ حس‌ میکنم‌ میخاد‌ منو‌ ازسرش‌ باز‌ کنه‌