2777
2789
عنوان

مهم نیست ولی گناه من که نبوده...

354 بازدید | 26 پست

سلام. یکم دلم گرفته. من یه جوونی ام تو این مملکت ک مثل خیلیا درس خوندم کلی مدرک و کلاس و اینا رفتم.کارای متفرقه زیاد کردم. اما مرتبط با رشته ام نه‌. ازدواج هم فعلا برام فرد مناسبی جور نشده‌. خانواده خوبی دارم از همون اوایل جوونی تحت نظر خونواده خیلی با دوستام گردش میرفتم خوش میگذروندیم اما همش تفریح سالم. اهل دوست پسر هم نبودم. نه اینکه بگم بده من نمیخواستم. خلاصه که پولدار نبودم اما سعی کردم خوش بگذرونم. و به اطرافیان هم خوش بگذره. چند وقت پیش یکی از اقوام زنگ زد وسط صحبت گفت توام شانس نداشتی. اینهمه تلاش اخرش هیچی...! مامانم شنید گفت اهمیت نده.بعد همون ادم دوباره گفت این همه زحمت کشیدی اما الان شدی موضوع صحبت فامیل همه از بدشانسیت میگن. خلاصه زیاد اهمیت ندادم فراموش کردم تا اینکه دو سه روز پیش رفتیم ی جایی خونه یکی... من کمی حالت تهوع داشتم چیزی نخوردم شوهرش برگشت گفت بابا چرا کلاس میزاری مگه رییس شرکتی؟ توام عین ما بدبخت بیچاره ها... بعد خندید. حالا بچه ش پیام داده که واسه کار راهنمایی بگیره راحت میگه عین کار خودت نباشه چون اون اخرش اینده نداره نمیخوام بشم عین تو...! در حالیکه من واقعا خیلیم از زندگیم ناراضی نیستم اما کم کم انگار انرژی منفی داره روم اثر میکنه‌ برام مهم نیس اما مگه گناه منه که تو این مملکت اونم تو این زمان دارم جوونیم رو میگذرونم؟

عزیزممم اینا از کوته فکری اوناست میدونم نمیشه توجه نکرد ولی سعی کن کمتر ناراحت بشی و بله انرژی منفی اطرافیان رو ادم خیلی تاثیر میذاره 

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا چرا جمعا این موضوع رو بیان می کنن؟!

حتما صحبتی شده تو جمع خانوادگی که این ذهنیت برای همه ایجاد شده 

وگرنه اگه اوضاع اینقدر خراب بود خودت زودتر متوجه می شدی نیاز نبود فامیل بگن تا بفهمی 

نمی دونم شاید کسی حسودیت رو کرده الله و اعلم

یه مشت حسودن که دارن از تههههه میسوزن... به جای فکر کردن به این دری وریارسعی کن بیشتر ویشرفت کنی تا بیشتر بسوزن و لینکه به هیچ وجه به اون بچه پررو جواب نده و راهنماییش نکن ‌...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

حرفای اون آدم ها برات یه سری فکر ایجاد کرده و این فکرا کم کم میتونه از زندگی نا امیدت کنه از اون فکرا جدا شو و به دست آوردهات نگاه کن و فقط و فقط خودت اگر تشخیص دادی بهتر از اینم میشه یه قدم در راستای بهتر شدن بردار اگر احساس رضایت داری که اوکیه

عزیزممم اینا از کوته فکری اوناست میدونم نمیشه توجه نکرد ولی سعی کن کمتر ناراحت بشی و بله انرژی منفی ...

مرسی ازت... آره تو فضای مجازی لست سین کردم با کسی فعلا چت نکنم. جواب تلفن هم نمیدم. 😁 کمتر باهاشون بحزفم

منم مثل تو ،چندین وچند سال درس خوندم ولی زمانی ک جویای کارشدم ،گفتن تو ایران،برا رشته تو کار نیست ،چون من فارق التحصیل ایران نبودم تو این رشته بماند کجا درس خوندم مهم اینه ک الان اینجام واینجام یک لیوان اب نمیدن دستم ،مدرکمو گرو بگیرن ،تماااااام ،انرژی منفی را بیخیال شو،دوبار جواب دندون شکن بهشون بدی دیگه چرت نمیگن

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
غصه نخور جونم از این آدمای مزخرف همیشه پیدا میشه همینکه تو خوشحالی کافیه

ممنونم... ولله همین دوتا جمله شما کلی انرژی مثبت داره چرا بعضیا انقدر تو پخش انرژی فقیرن من نمیدونم 

مرسی ازت... آره تو فضای مجازی لست سین کردم با کسی فعلا چت نکنم. جواب تلفن هم نمیدم. 😁 کمتر باهاشون ...

خوب کردی منم یه تو یه مدت کوتاه چاق شدم بعد خودم زیاد نسبت به خودم وسواس نداشتم ولی اطرافیان اونقدر هرکی رسید. گفت وای رها چقد چاق شدی فلان شدی دیگه خودمم از خودم بدم اومد و یه مدت اصلا دوست نداشتم از خونه برم بیرون و الانم زیاد دوس ندارم چون هرکی می بینه میگع یکی نیس بگه خو کور نیستم نی بینم چاق شدم دیگع لازم به گفتن تو نیست

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت