2777
2789
عنوان

مهم نیست ولی گناه من که نبوده...

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 26 پست

اخ چقدر دلم گرفت

عزیزم منم خیلی تلاش کردم به در بسته خوردم

من خیلی دوست داشتم ادامه تحصیل بدم 

متاسفانه پدرم مرحوم شد دیگه نتونستم

دنبال کار زیاد گشتم اما همش به در بسته روبرو شدم

اما این که کاش میشد ادامه تحصیل بدم مثل یه

حسرت بزرگ رو دلم مونده

کاش پدرم بود😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا چرا جمعا این موضوع رو بیان می کنن؟! حتما صحبتی شده تو جمع خانوادگی که این ذهنیت برای همه ایجاد ش ...

اخه من اصن با کسی کاری ندارم ب خدا در حد توان به همشونم کمک میکنم واسه درس بچه هاشون خیلی کمک کردم مشاوره راهنمایی ... انتطار تشکر ندارم ولی انتظار این رفتارم ندارم

یه مشت حسودن که دارن از تههههه میسوزن... به جای فکر کردن به این دری وریارسعی کن بیشتر ویشرفت کنی تا ...

به خدا چند ساعت وقت گذاشتم با این بچه ک البته بچه هم نیست تقریبا نوزده سالشه صحبت کردم خواهرم میگه عقل نداری ولی باز دلم نیومد‌

منم مثل تو ،چندین وچند سال درس خوندم ولی زمانی ک جویای کارشدم ،گفتن تو ایران،برا رشته تو کار نیست ،چ ...

همین دیگه.. کشورمون ماشااللع گل و بلبل... امیدوارم موفق باشی تو هر مسیری ک هسی

خوب کردی منم یه تو یه مدت کوتاه چاق شدم بعد خودم زیاد نسبت به خودم وسواس نداشتم ولی اطرافیان اونقدر ...

حرفت به شدت حق... انگار من کورم نمیبینم کار درست حسابی نیس... اصن دهان بعضیا اگه باز نباشه میمیرن😐

اخ چقدر دلم گرفت عزیزم منم خیلی تلاش کردم به در بسته خوردم من خیلی دوست داشتم ادامه تحصیل بدم  ...

روح پدرتون شاد. هرکسی مسیری توی زندگیش داره. بالا و پایین داره اما نباید مقایسه کرد. امیدوارم از ته دلم که هرجا هسین بهترین ها نصیبت بشه

روح پدرتون شاد. هرکسی مسیری توی زندگیش داره. بالا و پایین داره اما نباید مقایسه کرد. امیدوارم از ته ...

ممنون

ناخودآگاه دلم گرفت یاد بزرگترین حسرت زندگی افتادم

ان شاالله شما هم همیشه موفق وسربلند باشید🤲

همین دیگه.. کشورمون ماشااللع گل و بلبل... امیدوارم موفق باشی تو هر مسیری ک هسی

Sepas

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم