دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 عنوان بارداری 75 بازدید | 4 پست نشانه در روز های اولیه بارداری چگونه است من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺 1402/01/06 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11650 سینه درد .درد تخمدان . 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 سینه درد .درد تخمدان . سینه درد شدید دارم و گاهی هم تیر میکشه رحمم سمت رااستم بعضی موقع تیر میکشه سه چهار روز هم از پریودیم میگذره ولی باز هم میترسم مال پریودی باشه من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11650 سینه درد شدید دارم و گاهی هم تیر میکشه رحمم سمت رااستم بعضی موقع تیر میکشه سه چهار روز هم از پریودیم ... از بعد تخمک گذاری باید این علائمو داشته باشی 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
دفهپف مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 699 از بعد تخمک گذاری باید این علائمو داشته باشی اره 13 روز از تخمک گذاریم رد شده من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺