2777
2789
عنوان

جای من بودید چکار میکردید

221 بازدید | 20 پست

من کارمند میخواستم مثل همه وام ۱۰۰ تومنی بگیرم انقدر بدشانس بودم که همکارم که قبلا ضامن ش شده بودم سقف وامش پر بود  نتونست بشه متاسفانه هیچ آشنا دیگه ای هم نداشتم . تو بد مخمصه ای گیر کرده بودم خودم ۱۰۰ داشتم میخواستم یک کوییک بخرم متاسفانه ضامن پیدا نشد . خیلی حسرت خوردم تا اومدم بجنبم ماه بعد هم وام ندادن هم اینکه ماشین رفت رو هوا آزمون رده بندی هم قبول نشدم واقعا دیگه امید م رو کامل ازدست  دادم آخه من با همه چیز میلیمتری فاصله داشتم انگیزه ام رو کامل از دست  دادم بعد اینکه الان پول خواباندم برای ماشین نمیدونم کارم درسته یانه

درسته ضرری نکردی بعدشم فرصت هنوز برات وقت هست حسرت چیو میخوری من پول کوییک داشتم نخریدم ی پراید خریدم گفتم ی مقدار پول برام بمونه همون پرایدوتصادف کردم ارزشش نصف شد اون مقدارپولکم دادم پرایدرودرس کردم😂😂😂😂

من میتونم

ان شاالله خدا برات بهترشو بسازه

همین چندوقت پیشا یک تاپیک زده بود خونمونو از دست دادیم،بعد چند وقت یکی بهترشو گرفتیم.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میدونی چیه من بعد چند سال سرکاررفتن تصمیم بزرگی برای خودم گرفته بودم آسمون به زمین نمیومد من یه ذره خوش شانس بودم کوییک می خریدم بعد آزمون رده بندی شغلی هم قبول میشدم بخدا بعد تعطیلات اصلا دوست ندارم برگردم سرکار 

ان شاالله خدا برات بهترشو بسازه همین چندوقت پیشا یک تاپیک زده بود خونمونو از دست دادیم،بعد چند وقت ...

هیچ وقت به انشالا ماشالا اعتقاد نداشتم .فکر هم نمیکنم بهترش رو بتونم بدست بیارم همین پول رو با کلی زحمت بدست آوردم  کسی هم ندارم حامی من باشه سالهاست که انشالا و ماشالا برای من واژه فراموش شده اس 

هیچ وقت به انشالا ماشالا اعتقاد نداشتم .فکر هم نمیکنم بهترش رو بتونم بدست بیارم همین پول رو با کلی ز ...

پس متاسفم که این دعارو براتون گذاشتم،امکان پاک کردنش نیست

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
قصد جسارت نداشتم واقعا نا امید هستم 

نه عزیزم من فکر کردم ناراحت شدین برای همین عذرخواهی کردم،حق دارید که از شرایط ناراحتید،واقعا سخته ادم تلاش بکنه و نتیجه دلخواه رو نبینه.

من با تمام وجودم میخوام شما خیلی زود به خواسته هاتون به بهترین شکلش برسید و امیدوارم اونروز من تاپیک خوشحالیتون رو هم ببینم🥰🥰🥰

هیچ کس نمیتونه درک کنه یک کاری رو میشد انجام بدی اما هیچ نجات دهنده ای نباشه واقعا سخته .من کارمند یعنی حتی لیاقت یک کوییک رو نداشتم که راه برام باز نشد . 

نه عزیزم من فکر کردم ناراحت شدین برای همین عذرخواهی کردم،حق دارید که از شرایط ناراحتید،واقعا سخته اد ...

ممنونم ولی با این ا وضاع گرونی فکر نمیکنم  من حتی قدرت خرید یه چرخ ماشین هم داشته باشم کلی واقعا اعتقادم رو ازدست دادم . خیلی سخت بود که فرصت خریدن رو ازدست دادم 

اصلا دوست ندارم برگردم سرکار برای وام بانکی ضامن چ معنی داره . من فیش حقوقی  دارم میشه ضامن م.  خو من اگر بدحساب باشم میتونین حساب بانکی من رو مسدود کنید جالبه که وام از بانکی میخواستم که حقوقم  به حساب همون بانک می ریخت.  

اصلا دوست ندارم برگردم سرکار برای وام بانکی ضامن چ معنی داره . من فیش حقوقی  دارم میشه ضامن م. ...

🤣😂منم دقیقا همینه شرایطم کارمند رسمی دولت ولی یه پول ناچیز کف دستمون میزارن،منم خیلی تلاش کردم زورکی به یه پراید رسیدم فعلا ولی تو زیادی ناراحتی ارزش ندارن که.به فکر پیشرفت باش قدم به قدم ولی استوار،همین الان که دارم اینو می‌نویسم از صحیفه نشستم جلو کامپیوتر می‌خوام پراید وانت ثبت نام کنم چشام درومده ولی خوب هنوز زنده ام😆

🤣😂منم دقیقا همینه شرایطم کارمند رسمی دولت ولی یه پول ناچیز کف دستمون میزارن،منم خیلی تلاش کردم زور ...

تو این ا وضاع بی ریخت اقتصادی کارمندی دیکه جواب نمیده زدم به طبل بی عاری