2777
2789
عنوان

کسانی که میخوان مامان شن بیایین تا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 101 پست
من همین الان یه دور سوره یوسف رو به نیت همه خوندم قبلا زیر ایه 87 رو خط کشیده بودم هرگز از رحمت خدا ناامید نشوید زیرا فقط کافرین هستند که ناامید می شوند.خواستم یه بار دیگه یادآوری کنم اونی که قراره نی نی بده خیلی مهربونه.من 34سالمه و بعضی وقتا میگم دیگه بچه دار نمیشم به دوستم که گفتم چند روز پیش میگفت یه دوست 40 سالش بعد از 20سال انتظار باردار شد دکترا گفته بودن دیگه درمان نکنید و به فکزر زندگیتون باشید چون محاله.اونم بیخیال شد و در اوج باباوری چند روز پیش زایمان داشت.برای اون هیچ کاری نشد نداره
قبلا زیر ایه 87 رو خط کشیده بودم هرگز از رحمت خدا ناامید نشوید زیرا فقط کافرین هستند که ناامید می شوند.خواستم یه بار دیگه یادآوری کنم اونی که قراره نی نی بده خیلی مهربونه فاطمه جون مرسی گلم درخواستت رسید ایشالا به آرزوهات برسی
یا امام رضای غریبم...بعد دوسال انتظار،شب تولد خواهر بزرگوارت دل منو شاااااااااااد کردی...همیشه و همیشه شگرگذار این موهبت الهی خواهم بود....دل همه منتظرهاااااااااا رو شادکن...الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام فاطمه جان برای منم بخونین التماس دعا
رَبِ‏ لا تَذَرْنِی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ‏ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَبَرُّ بِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ وَفَاتِی وَ اجْعَلْهُ خَلْقاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ شِرْکاً وَ لَا نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیم
ان شاالله خدا حاجتتو بده دوست عزیز اسم منم بنویس و برام دعا کن ان شاالله حاجت روا بشی
خداااااایا شکرت امام رضا ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی من صدای قلب دخترخوشکلم شنیدم ان شاالله سالم و صالح بیاد بغلم......... ان شاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده . اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج...التماس دعا
سلام میشه برای منم بخونی ؟ من 14ماهه منتظرممممممممم التماس دعاااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بلاخره روزی میرسه که من تغییرمیکنم وبه تمام چیزایی که میخوام میرسم .آینده برای من خیلی روشنه
اسم دوستان عزیزی که میخوام واسشون سوره ی یوسف بخونم اگه اسم کسی از قلم افتاد حتما بهم بگه ممنون

1-مرمر امیدوار عزیز به نیت شما خوندم انشاا...که به زودیه زود حاجتت برآورده بشه

2-سیب گل عزیز به نیت شما خوندم انشاا...که به زودیه زود حاجتت برآورده بشه

3-kitty عزیز به نیت شما خوندم انشاا...که به زودیه زود حاجتت برآورده بشه
4-آسنات عزیز به نیت شما خوندم انشاا...که به زودیه زود حاجتت برآورده بشه
5-سوگل عزیز به نیت شما خوندم انشاا...که به زودیه زود حاجتت برآورده بشه
6-آفتابگردان عزیز به نیت شما خوندم انشاا...که به زودیه زود حاجتت برآورده بشه
7-دیبا عزیز به نیت شما خوندم انشاا...که به زودیه زود حاجتت برآورده بشه
8-Hamdam عزیز به نیت شما خوندم انشاا...که به زودیه زود حاجتت برآورده بشه
9-امید عزیز به نیت شما خوندم انشاا...که به زودیه زود حاجتت برآورده بشه
10-مامان بهی
11-مهسا
12-آیناز
13-آنا
14-آناهیتا(مامان ماهانا)
15-آرنیکا
16-شاداب خانوم
17-zahra
18-نسترن 3311
19-hany(sabeg
20-ستاره درخشان
21-sama
22-عسل
23-قاصدک
24-ملیسا
25- رهایی
26-میرزا 27-ELI 28-بانوی بهمن 29-somi93 30-zohreh 31-هیوا 32-گل بانو 33-مامان محمدصادق 34-رها 35-pegi 36-لیلی 37-nini 38-هستیا 39-شکلات عسلی 40-عاطفه 41-مینا 42-دوقلوهای مامان 43-یلدا 44-سبزه 45-ازی 46-خداکنه مامان شم 47-مامی مرساناوسورنا
سلام منم نیاز دارم که برام بخونی و دعا کنی از لطفت سپاسگذارم.
خدایا حکمتتو شکر. میدونم دوستمون داری پس ندادنهات رو میزارم رو حساب دوست داشتنت و به دل نمیگیرم تو هم دلامونو دریا کن که یه وقت گله نکنیم. الهی به امید تو