سلام دوستان میخوام واسه تک تکتون سوره ی یوسف رو واسه ی اینکه خدا چراغ خونتون رو روشن کنه بخونم چون شنیدم میگن خوندن سوره ی یوسف خیلی حاجت میده .بسم الله هر کی منو لایق میدونه که سوره رو واسش بخونم اسمشو واسم بنویسه.انشا...که همتون به زودیه زود نی نی بیاد تو دلتون و خدا تا نی نی تون بیاد تو بغلتون نگه دار خودشو مامانش باشه
من همین الان یه دور سوره یوسف رو به نیت همه خوندم قبلا زیر ایه 87 رو خط کشیده بودم هرگز از رحمت خدا ناامید نشوید زیرا فقط کافرین هستند که ناامید می شوند.خواستم یه بار دیگه یادآوری کنم اونی که قراره نی نی بده خیلی مهربونه.من 34سالمه و بعضی وقتا میگم دیگه بچه دار نمیشم به دوستم که گفتم چند روز پیش میگفت یه دوست 40 سالش بعد از 20سال انتظار باردار شد دکترا گفته بودن دیگه درمان نکنید و به فکزر زندگیتون باشید چون محاله.اونم بیخیال شد و در اوج باباوری چند روز پیش زایمان داشت.برای اون هیچ کاری نشد نداره
قبلا زیر ایه 87 رو خط کشیده بودم هرگز از رحمت خدا ناامید نشوید زیرا فقط کافرین هستند که ناامید می شوند.خواستم یه بار دیگه یادآوری کنم اونی که قراره نی نی بده خیلی مهربونه فاطمه جون مرسی گلم درخواستت رسید ایشالا به آرزوهات برسی
یا امام رضای غریبم...بعد دوسال انتظار،شب تولد خواهر بزرگوارت دل منو شاااااااااااد کردی...همیشه و همیشه شگرگذار این موهبت الهی خواهم بود....دل همه منتظرهاااااااااا رو شادکن...الهی آمین
ان شاالله خدا حاجتتو بده دوست عزیز اسم منم بنویس و برام دعا کن ان شاالله حاجت روا بشی
خداااااایا شکرت امام رضا ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی من صدای قلب دخترخوشکلم شنیدم ان شاالله سالم و صالح بیاد بغلم.........
ان شاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده . اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج...التماس دعا
سلام منم نیاز دارم که برام بخونی و دعا کنی از لطفت سپاسگذارم.
خدایا حکمتتو شکر. میدونم دوستمون داری پس ندادنهات رو میزارم رو حساب دوست داشتنت و به دل نمیگیرم تو هم دلامونو دریا کن که یه وقت گله نکنیم. الهی به امید تو