سلام دوستان میخوام واسه تک تکتون سوره ی یوسف رو واسه ی اینکه خدا چراغ خونتون رو روشن کنه بخونم چون شنیدم میگن خوندن سوره ی یوسف خیلی حاجت میده .بسم الله هر کی منو لایق میدونه که سوره رو واسش بخونم اسمشو واسم بنویسه.انشا...که همتون به زودیه زود نی نی بیاد تو دلتون و خدا تا نی نی تون بیاد تو بغلتون نگه دار خودشو مامانش باشه
سلام فاطمه جان اسم منم بذار اسم خودم ریحانه است 3ساله تواقدامم منم اگه ختمی شرکت کنم دعات میکنم التماس دعا هم واسه خودم هم شوهرم
بدون حضور خدا جایی نرو به خیالت که به آبادی میرسی؟ نه رفیق! چراغی که در سیاهی میدرخشد چشم گرگ است...!!! خدای مهربونم اجازه بده منم مادر شم...خواهشا...برام دعاکنید
سلام ممنون میشم برا منم بخونی.منم تو یه ختم قران شرکت کردم روزی 1حزب نوبت منه به نیت همتون میخونم تا حاجت بگیرین.خیلی قشنگه ادم جلو جلو نذرشو بخونه تا اینکه با خدا شرط کنه.
سلام فاطمه جون،خانومی ایشالا نذرت قبول باشه،ممنون میشم برای منم بخونی،لطف میکنی عزیزم،من نذر کردم پارسال،که ایشالا نیمه شعبان امسال،نی نی تو دلم باشه،دعام کن که حاجتمو بگیرم از خود حضرت ولی عصر،به حق اینهمه منتظرایی که دلشون نی نی میخواد،حاجت منم بده
سما جون من خودم این که میگن به زور چیزی رو از خدا نخواد بهم اثبات شد و از همتون خواهش میکنم همیشه بگید خدایا هر وقت صلاحمونه بهمون بچه بده چون خیلی خیلی سخته خدا بعد چندسال بهت بچه بده و مثل من بعد یکماه پسش بگیره .انشاا....که اول همه ی منتظران حاجتشون برآورده بشه بعدش من