2777
2789
عنوان

کسانی که میخوان مامان شن بیایین تا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام فاطمه جان اسم منم بذار اسم خودم ریحانه است 3ساله تواقدامم منم اگه ختمی شرکت کنم دعات میکنم التماس دعا هم واسه خودم هم شوهرم

بدون حضور خدا جایی نرو به خیالت که به آبادی میرسی؟ نه رفیق! چراغی که در سیاهی میدرخشد چشم گرگ است...!!! خدای مهربونم اجازه بده منم مادر شم...خواهشا...برام دعاکنید

سلام ممنون میشم برا منم بخونی.منم تو یه ختم قران شرکت کردم روزی 1حزب نوبت منه به نیت همتون میخونم تا حاجت بگیرین.خیلی قشنگه ادم جلو جلو نذرشو بخونه تا اینکه با خدا شرط کنه.
اسم دوستان عزیزی که میخوام واسشون سوره ی یوسف بخونم اگه اسم کسی از قلم افتاد حتما بهم بگه ممنون

1-مرمر امیدوار

2-سیب گل

3-kitty
4-آسنات
5-سوگل
6-آفتابگردان
7-دیبا
8-Hamdam
9-امید
10-مامان بهی
11-مهسا
12-آیناز
13-آنا
14-آناهیتا(مامان ماهانا)
15-آرنیکا
16-شاداب خانوم
17-zahra
18-نسترن 3311
19-hany(sabeg
20-ستاره درخشان
21-sama
22-عسل
23-قاصدک
24-ملیسا
25- رهایی
26-میرزا 27-ELI 28-بانوی بهمن 29-somi93 30-zohreh 31-هیوا 32-گل بانو 33-مامان محمدصادق
سلام فاطمه جون،خانومی ایشالا نذرت قبول باشه،ممنون میشم برای منم بخونی،لطف میکنی عزیزم،من نذر کردم پارسال،که ایشالا نیمه شعبان امسال،نی نی تو دلم باشه،دعام کن که حاجتمو بگیرم از خود حضرت ولی عصر،به حق اینهمه منتظرایی که دلشون نی نی میخواد،حاجت منم بده
اللهم عجل لوليك الفرج....الهي آمين
سما جون من خودم این که میگن به زور چیزی رو از خدا نخواد بهم اثبات شد و از همتون خواهش میکنم همیشه بگید خدایا هر وقت صلاحمونه بهمون بچه بده چون خیلی خیلی سخته خدا بعد چندسال بهت بچه بده و مثل من بعد یکماه پسش بگیره .انشاا....که اول همه ی منتظران حاجتشون برآورده بشه بعدش من